Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Gülşah Bitirim kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Gülşah Bitirim kimdir? Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların tanıtıldığı günde başlayan heyecan herkesi televizyon başına kilitleyecek. Beş gün boyunca puan mücadelesi verecek isimlerden biri de Esra Gülşah Bitirim oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Gülşah Bitirim kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Bu sezon sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların perfrormanslarıyla birincilik adına ter dökecekleri zorlu maratonda yarışacak isimler de açıklandı. 61. bölümden cuma gününe kadar mutfakta lezzet savaşına dahil olacak isimlerden biri de Esra Gülşah Bitirim. Güzel yarışmacı hakkındaki bilgiler de merak konusu ve ilk andan itibaren araştırılıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Esra Gülşah Bitirim kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Esra Gülşah Bitirim kimdir?

Bu haftanın üç kadın yarışmacısından biri olan Esra Gülşah Bitirim 30 yaşında. Arnavut göçmeni olduğu tahmin edilen genç yarışmacı, köpekleri de çok seviyor. Sahip olduğu köpekler var. Dövmesiyle de dikkat çeken güzel yarışmacı, adından hafta boyunca söz ettirecek gibi gözüküyor. Instagram hesabı bilinmemektedir.


zuhal topal'la yemekteyiz esra gülşah bitirim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.