Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faruk kimdir? Faruk Eldem Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faruk kimdir? Faruk Eldem Instagram hesabı
Zuhal Topal'ın sunumuyla haftanın beş günü boyunca yayınlanan Yemekteyiz'de final haftası şampiyonlarla başlıyor. Sezona nokta koyulacak haftada yarışacak beş birincinin kıyasıya yarışından hangisinin galibiyetle ayrılacağı şimdiden merak konusu. Yeni sezon öncesinde kıran kırana bir yarışın yaşanması beklendiği programda birbirinden iddialı beş isim kolları sıvayacak. Onlardan biri de Faruk Eldem oldu. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yem

TV8 ekranlarının ilgiyle syereidlen yarışmalarındanb biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasıb ugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların tek dökeceği zorlu mücadelede yarışacak isimler sabırsızlıkla bekleniyordu ve yayınlanan fragman herkesi heyecanlandırdı. Bu hafta yorumları ve diğer yandan da mutfaktaki becerileri ile adından söz ettirerek 15 bin lirayı almak için ter dökecek isimlerden biri Faruk Eldem oldu. Ünlü kuaförün programda yer aldığını görenler de araştırmalarda bulunarak kendisi hakkında fikir elde etmek amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faruk kimdir? Kuaför Faruk Eldem Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faruk Eldem kimdir?

Bu haftanın Özlem Karakulak ile birlikte iki kuaföründen biri olan Faruk Eldem yarışmaya İstanbul'dan katılıyor. Gelinler için makyaj ve saç tasarımı hazırlayan deneyimli yarışmacı,Beyazgül Caddesi no 49 Arnavutköy Beşiktaş İstanbul'daki adresinde müşterilerine hizmetler veriyor. Yazılanlara göre kendisinden randevu alabilmek için 2-3 hafta önceden randevu almak gerekiyor. Ücretsiz provaların yanı sıra mekanda, evde ve şehir dışında müşterilerine en iyi hizmetleri sunuyor. Gelin yakınlarını da en iyi çalışmalarıyla memnun etmeye çalışıyor. Cilt bakımı, el ve ayak masajı, epilasyon, manikür ve pedikür ile takma kirpik hizmetleri de var. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacısı Faruk Eldem'in Instagram hesabı @farukeldem'dir. Şu anda 63 bin takipçisi bulunmaktadır.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Faruk Eldem

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.