Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Aras Gün kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Aras Gün kimdir? Instagram hesabı
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 13'üncü haftası başlıyor. Yayınlanacak olan 61. bölümden itibaren yarışacak isimler de belli oldu ve Funda Aras Gün beş günlük maratonda yer alacak. Güzelliği ile dikkat çeken genç kadın hakkında araştırmalar yapılarak bilgileri öğrenilmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Aras Gün kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla 15 bin lirayı elde edebilmek adına sergileyecekleri rekabette yer alacak isimler de açıklandı. Pazartesiden cumaya kadar ekranlara gelecek beş bölümde Funda Aras Gün da birincilik için hem mutfağa girecek hem de rakiplerinin yemeklerini yorumlarayarak onlara puan verecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Funda Aras Gün kimdir? Instagram hesabı haberimizde. Sizler de kendisi hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Yemekteyiz Funda Aras Gün kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olan Funda Aras Gün boynundaki dövmesi ve sarı saçları ile dikkat çekmeyi başardı. Bir dönem pembeye de boyadığı saçlarla ne kadar renkli bir kişiliği olduğu hakkında izlenim verdi. Evli olan genç yarışmacı, Balımsu, Dora ve Aras adında üç çocuk annesi. Bu hafta 15 bin lirayı evine götüreceğinden emin.


zuhal topal'la yemekteyiz funda Aras Gün

zuhal topal'la yemekteyiz funda Aras Gün

zuhal topal'la yemekteyiz funda Aras Gün

zuhal topal'la yemekteyiz funda Aras Gün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.