Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Instagram hesabı
TV 8 ekranlarının sevilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün 37'inci hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabette bugünden itibaren kolları sıvayacak isimlerden biri de Furkan oldu. Başarılı olmak isteyen genç yarışmacı hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan Furkan ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Furkan, sert çıkışıyla gündeme oturdu. İlayda'ya karşı Aynur Hanım'ı savunan gen. yarışmacı; 'Kadın bir şey anlatıyor ama dinlemiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. İlayda ise "Furkan Bey o zaman kendisi anlatsın" yanıtını verdi. Instagram hesabı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.