Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Yavuz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Yavuz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına kilitleyen ve lezzet savaşına sahne olarak rekabetin had safhada yaşandığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni maraton başlıyor. Cuma günü sona eren bir önceki haftanın arından bugünden itibaren yarışacak yarışmacılar belli oldu ve Furkan o isimler arasında yer alıyor. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Yavuz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan bölümleriyle izleyenleri televizyon başına kilitleyen zorlu rekabette bugünden itibaren yarışacak isimler belli oldu. Yayınlanan fragmanda Fukran Yavuz yemekleriyle birlikte rakiplerini geride bırakabilmek adına kolları sıvayacak. Genç yarışmacı hakkında pek çok kişi sorgulamalarda bulunarak bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir? Furkan Yavuz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir?

Yarışmanın bu haftaki tek erkek yarışmacısı olarak dört kadın rakibini geride bırakıp 15 bin lirayı kazanmak isteyen Furkan Yavuz 26 yaşında. Aslen Samsunlu. Üniversite mezunu olan genç yarışmacı Metalurji ve malzeme ile kaynak mühendisi. Rakibine karşı yaptığı çıkışla fragmanda dikkat çekmeyi başardı. Bir yemeği yapabilmesine karşılık olarak yarışmadan çekilmeyi teklif etti. Eline ve marifetlerine güveniyor. Gençliğin verdiği enerjiyle mutlu sona ulaşmak istiyor. Instagram hesabı @furknyvuz'dur.

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.