Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir? Gökçe Öztekin nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir? Gökçe Öztekin nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Bugün beş yarışmacının performansını sergilemeye başlayacağı zorlu maratonun 25'inci haftasında yetenekleriyle 15 puan almaya çalışacak isimler belli oldu. Gökçe Öztekin de onlardan biri olarak açıklandı. Kendisi hakkında çok kişi tarafından araştırmalarda bulunularak fikir sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir? Gökçe Öztekin nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Birbirinden iddialı yarışmacıların bir hafta boyunca hem mutfakta hem sofrada hem de puanlarda üstünlük kurabilmek ve 15 bin lirayı kazanabilmek adına yarıştığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de beş günlük maraton başlıyor. Pazarteisden cumaya kadar yaşanacak rekabette yer alacak beş ismin amansız mücadelesine sahne olacak bir haftalık mücadele için seyirciler de ekranlar başındaki yerini alacak. Bugünden itibaren birincilik adına kolları sıvayacak isimlerden biri de Gökçe Öztekin oldu. Genç yarışmacı fragman yayınlandığı andan bu yana dikkat çekmeyi başardı ve hakkında çok sayıda kişi sorgulamalarda bulunarak fikir sahibi olmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir? Gökçe Öztekin nereli, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe kimdir?

Bugün başlayacak 25'inci haftasıyla yayınlanacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni yarışmacılarından biri olduğu açıklanan Gökçe Öztekin 3 senelik evli. Instagram üzerinde sahip olduğu Golddeajewellery adındaki butiğinde takı ve aksesuar satıyor. Porgramın fragmanında ise yaptığı sivri dilli eleştiriler ve gösterdiği tepkilerin yanı sıra yorumlarıyla haftaya damga vuracak gibi gözüküyor. Sattığı ürünlerden olduğu tahmin edilen takılarıyla da adından söz ettirecek. Beş günlük maratondaki performansı da şimdiden merak konusu. Gezmeyi ve fotoğraf çekilmeyi çok seviyor.

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gökçe Instagram hesabı

Bu haftanın en güzel yarışmacılarındanb iri olan Gökçe Öztekin'in kendi profilinin yanında butiğinin de Instagram hesabı bulunmaktadır. Yayınladığı fotoğraflarla da çok sayıda kişi tarafından ilgi görüyor ve yüksek sayıda etkileşim elde ediyor. Kendisini @gokcesioztekin'den Golddea Jewellery'i ise @golddeajewellery'den takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.