Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande kimdir? Hande Gün Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande kimdir? Hande Gün Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi gününde marifetlerini sergilediği ve yemekleriyle 15 bin lira mücadelesi verdiği zorlu programda boy gösterecek isimlerden biri de Hande. Yayınlanan fragmanda güzelliği ile adından söz ettiren ve hakkında sıkça araştırma yapılan yarışmacı günün en çok arananları arasına girmeyi başardı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande kimdir? Hande Gün kaç yaşında, nere

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Hande Gün de gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande kimdir? Hande Gün Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Hande Gün 23 Temmuz 1990 tarihinde doğdu. 31 yaşında. BESYO'dan ayrılıp Sakarya Üniversitesi'nde ticaret üzerine eğitim gördü. Operasyon departmanında ve satış uzmanlığı görevinde bulundu. Şu an çalışmıyor. Aslen Samsunlu ancak babası uzun süredir Gebze de. Annesi de Gebzeli ve kendisini buralı olarak tanımlıyor. Bekar ve yalnız yaşıyor. Kedileri çok seviyor. Sokaktaki hayvanlara sahip çıkıp onları besliyor. Kimisinin ise tedavisini üstleniyor. Spor yapmayı ve araba kullanmayı çok seviyor. Oyun oynamaktan da çok hoşlanıyor. Her müzikle oynayabilecek bir yapısı var. İnsanların düşündüğü şeyleri yaşadığına inanıyor. Galatasaraylı ve asllan burcu.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Instagram hesabı

Tanıtılan yarışmacılar arasında en dikkat çeken isim haline gelen Hande Gün'ün kendisine ait bir Instagram hesabı bulunuyor. Burada yayınladığı renkli ve seksi pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıkıyor. Yarışmada adı açıklandıktan sonra sayıyı daha da artırması bekleniyor. @hguunnn adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.