Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun kimdir? Adar Harun Turan Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun kimdir? Adar Harun Turan Instagram hesabı
Milyonlara ulaşan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz bugün yepyeni bir haftaya daha merhaba diyor. Başarılı sunucunun evlerine giderek konuk olacağı isimler yayınlanan fragmanda paylaşıldı ve Harın da onlar arasında bulunuyor. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede hazırlayacağı yemekler ve menü ile rakiplerini geride bırakmak ve 15 bin lirayı kazanmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun kimdir? Adar Harun Turan Instagram hesabı haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların alacakları puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Harun da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Harun kimdir? Adar Harun Turan Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal’la Yemekteyiz Harun kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Adar Harun Turan 22 yaşında. Aslen Mardin Dargeçitli. Lise mezunu olan Turan, e-ticaret alanında çalışıyor. Mutfakta yemek yapmayı çok seviyor. Elinin marifetini Türkiye'ye ispat etmek ve adını zirveye yazdırmak amacında. Yayınlanan fragmanda da yorumlarıyla dikkat çekmeyi başardı. Yemek almayı unutması ise tebessümle karşılandı. Instagram hesabı @adar_can47'dir.
 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.