Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva kimdir? Havva Kasım kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva kimdir? Havva Kasım kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olarak hafta içi her gün izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu maratonda bugünden itibaren yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Havva Kasım de kendisine verilen sürede yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde ise rakiplerini yorumlayarak puanlar verecek. Kendisi fragmanda çok iddialıydı ve hakkında da çok sayıda araştırma yapılı

Bu sezon Zuhal Topal ile yayın hayatına devam eden Yemekteyiz'de 30'uncu haftaya merhaba deniyor. Başarılı sunucunun beş yarışmacıyla birlikte renkli bölümlere imza attığı yarşmada bu hafta yarışacak isimler belli oldu. Yayınlanan fragmanda en dikkat çeken isimlerden biri Havva Kasım'ti. Genç yarışmacının kendisine verilen süre boyunca yemekleriyle rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacağı günde elde edeceği puanlar ve sergileyeceği performans sabırsızlıkla bekleniyor. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva kimdir? Havva Kasım kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva kimdir?

Birincilik için katıldığı Yemekteyiz'de rakiplerine karşı oldukça çetin bir duruş sergileyecek gibi gözülen Havva Hanım evli. 1 çocuk annesi. Aslen Giresunlu. 35 yaşından sonra evlendiğini, bekarlığın sultanlık olmadığını ve evliliği çok sevdiğini anlattı. Rakiplerinin yemek ve tatlıyı yapamayacağını söyleyerek dikkatleri üzerine çekti. Naz Hanım'a da mevsimi olmayan çilek uyarısında bulundu ancak aldığı cevabı beklemiyor gibiydi. Bunun yanı sıra masadaki çiçekler için de sıra dışı bir yorumda bulundu. Instagram hesabı @havvamericalp'tir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Havva

zuhal topal'la yemekteyiz sultan

zuhal topal'la yemekteyiz elif

zuhal topal'la yemekteyiz havva

zuhal topal'la yemekteyiz furkan

zuhal topal'la yemekteyiz naz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.