Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal kimdir? Hilal Demirsoy Bölüm kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal kimdir? Hilal Demirsoy Bölüm kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak ekranlarda lezzet fırtınası estiren Zuhal Topa'la Yemekteyiz yeni haftasına başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelede yer alacak isimler belli oldu. Buna göre kendi gününde alışverişe çıkarak birincilik için mutfağa girecek yarışmacılardan biri de Hilal oldu. Genç yarışmacı elinin lezzetine ve çabukluğuna güveniyor. İzleyiciler de kendisi hakkında sorgulamalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yem

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Hilal de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal kimdir? Hilal Bölüm Demirsoy kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal kimdir?

Bugünden itibaren beş gün boyunca milyonların karşısına çıkacak olan Hilal, rakiplerine karşı sert sözleri ile fragma damga vurdu. 7 senelik evli ve 2 çocuk annesi. Mülkiye'nin menüsü için 'Bu menü olursa sondan birinci olur. Hiçbir emek göremedim' dedi. Aynı gün içerisinde yine dilimleri eşit şekilde yapamayacağını, aşçı olmadığını dile getiren rakibine 'Bunun için şef olmaya gerek yok' yanıtını verdi. Dobralığı ile izleyiciler tarafından da ilgi görecek gibi gözüken Hilal'in Instagram hesabı bilinmemektedir. Ayrıca verdiği kilolar da çok konuşulacak gibi gözüküyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.