Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kimdir? İdil Kuyucu Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kimdir? İdil Kuyucu Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyrediken yarışmalarından olmayı sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de sezonun sonuna doğru yeni bir haftaya daha başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yemekleri ve menüsüyle birlikte rakipleri ile Zuhal Topal'ın karşısına çıkacağı programda herkes 15 bin lirayı alarak evine dönmek istiyor. O isimlerden biri de İdil Kuyucu oldu. Kendisi hakkında çok fazla kişi araştırmalarda bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kimdir? İdil Kuyucu Instagram hesabı haberimizde.

TV8'de yayınlanmaya başladığı günden bu yana seyircileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan İdil ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kimdir? İdil Kuyucu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İdil kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan İdil Kuyucu tatlısını kolay olarak gören Derya Hanım'a verdiği cevapla damga vurdu. Zorluk derecesi değil lezzetinin önemli olduğunu ve bununla yarıştıklarını söyleyerek bu hususta puan vereceğini dile getirdi. Okumayı ve gezmeyi çok seviyor. Instagram hesabı @idilkuy'dur. Sainte Pulchérie Fransız Lisesi'nde okuyan ve Saint Benoît'ten mezun olan İdil Kuyucu, Londra Ekonomi Okulu'nda (London School of Economics and Political Science) eğitim aldı. Sabancı Üniversitesi'nin ardından Koç Üniversitesi'ni 3.5 ortalama ile tamamladı. Finansbank, İş Entegrasyon Ortakları, OC&C Strateji Danışmanları ve PwC'de çalıştı. Şu an özel bir şirkette 2.5 yıldır direktörlük yapıyor. İngilizce, Fransızca ve İspanyolca biliyor.

zuhal topal'la yemekteyiz idil kuyucu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.