Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimdir? İlayda Bingöl kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimdir? İlayda Bingöl kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların yarıştığı programda beş isim kendilerine verilen sürelerde mutfağa girerek menülerini oluşturacak ve ardından puanlarını alacak. Diğer bölümlerde ise rakiplerini yorumlayacak. Zuhal Topal da puanlarıyla haftanın kazananını belirleyecek. Bu hafta yarışacak isimlerden biri de İlayda oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimidr?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Pazartesiden cumaya 15 bin lira için yarışan yarışmacıların boy gösterdiği programın yeni haftasında Zuhal Topal yine renkli bölümlerle karşımıza çıkacak. Fragmanda yayınlanan ve yeni bölümde tanıtılan isimlerden biri olan İlayda ilk andan dikkat çekmeyi başarmıştı. Kendisi belirlenen günde mutfağa girecek. Hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimdir? İlayda Bingöl Instagram hesabı haberimizde.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen İlayda Bingöl evli ve bir çocuk annesi. Programda rakibinin hakkında yemeğı hazırlayış tarzındaki eleştirisi çok dikkat çekti. Instagram hesabı @ilaydabingl'dür. Gezmeyi, eğlenmeyi ve ailesiyle vakit geçirmeyi çok seviyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.