Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık kimdir? Işık Başboğa Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık kimdir? Işık Başboğa Instagram hesabı
Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'İn yeni haftasına bugün başlanıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da yetenekli beş yarışmacının amansız yarışına tanıklık edilecek zorlu programın yeni haftasında yarışacak isimler açıklandı. Buna göre Işık da kendisini zirveye taşıyacak performansa imza atmak ve evine 15 bin liralık ödülle dönmek amacında. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Güzel yarış

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayaytını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bir haftaya daha merhaba deniyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde market alışverişi yaptıktan sonra mutfağa girecek aşçılar bugünden itibaren kolları sıvayacak. Cuma günü ise kazanan isim belirlenecek. Her anı lezzet dolu programda yarışacak isimlerden biri de Işık oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık kimdir? Işık Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık kimdir?

Bugünden itibaren yarışarak 15 bin lirayı kazanmak isteyen Işık Halep yemeği hazırlarken ekranlarda yer aldı. Güzel yarışmacı yorumları ile de ses getirecek gibi gözüküyor. Zira 'Ben tadı kötü yemek yediğimde yemek yedim saymıyorum' sözleriyle Neslihan'ı adeta topa tuttu. Cumaya kadar adını zirveye yazdırmak ve Türkiye'ye kanıtlamak amacında. Kendisi butik işi yapıyor. Sahibi olduğu işletmesinde ürünlerini satıyor. 2 çocuk annesi. Instagram hesabı @ronayizm'dir.

zuhal topal'la yemekteyiz neslihan şengül


zuhal topal'la yemekteyiz ışık

zuhal topal'la yemekteyiz yavuz balcı

zuhal topal'la yemekteyiz suna

zuhal topal'la yemekteyiz ozan pelit


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Işık

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.