Zuhal Topal'la Yemekteyiz kurgu mu gerçek mi?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kurgu mu gerçek mi?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz gerçek mi kurgu mu? sorusu gündemde bir hayli yer alıyor. Yarışmacılardan puanlara kadar birçok soru soruluyor. İşte detaylar...

Dual Yapım Prodüksiyon'un TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşturduğu Zuhal Topal'la Yemekteyiz yıllardır evleirmize konuk oluyor. Beş yarışmacının kendi gününde mutfağa girip alışverişe çıktığı programda diğer bölümlerde ise yorum yapması isteniyor. 3 saat civarında süren yayınlarda sürekli yemek konuşmak zaman zaman sıkıcı olabiliyor. Bunun için de eğlenceli noktalar bulunarak bunlara yönlenilebiliyor. Örneğin bir yarışmacı eğer müzisyen ise çaldığı enstrümanla milyonların karşısına çıkıyor. Veya bir oyuncuysa taklit yapabiliyor. Diğer yandan yarşmadaki gerçeklik de zaman zaman sorgulanıyor. Özellikle de yorumlar. Çünkü zaman zaman sıra dışı sözler dahi çıkabiliyor veya duruma düşülebiliyor. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz gerçek mi kurgu mu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


[related-posts id="95682" color="bg-primary"][/related-posts]
[related-posts id="95676" color="bg-success"][/related-posts]
[related-posts id="95675" color="bg-danger"][/related-posts]
[related-posts id="95674" color="bg-warning"][/related-posts]



Sözleşme detayı var

Gerçeklik konusunda sadece bu program üzerinden gitmek mümkün değil. Çünkü kamera arkasında neler olduğunu bilmiyoruz. Ancak bu tür programlarda genelde sözleşme imzalatılır. Ki bu daha önce Survivor'da gündeme gelmiş, Merve Büyüksaraç'ın açıklamaları bir hayli ses getirmişti. Televizyonda yayınlanan tüm yarışmalarda bunun geçerli olduğunu düşünüyoruz. Çünkü yapımların kendilerini sağlama almak ve olanların daha önce herhangi bir yayınlanmasını engellemek adına bir önlem altına girmesi gerekiyor. Eğer bu yapılmazsa birçok yerde Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? sorusunun yanıtını pazartesi günü internette görebilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz kurgu mu gerçek mi?

Gelelim Zuhal Topal'la Yemekteyiz'e. Programda zaman zaman yaşananlar sorgu sebebi olabiliyor. Yarışmacılar bazen öyle şeyler söylüyor ki insanların ağzı açık kalıyor. Beğenme konusu apayrı bir dünya. Kimse yemekleri beğenmiyor neredeyse. Hak verip  'beğendim' diyenlerin sayısı parmakla gösterilecek kadar az. Yarışmayı daha renkli hala getirmek için zaman zaman farklı yollara başvurulabiliyor. Geçtiğimiz haftalarda Feyza Akbal, programda tanıştığı Müslüm Can tarafından hediyelere boğulmuştu. İzleyiciler ise kısa sürede bu denli bir samimieytin mümkün olmayacağını savunmuştu. Bunun gibi birçok olay Zuhal Topal'la Yemekteyiz kurgu mu gerçek mi? sorusunun sorulmasına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.