Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye kimdir? Mülkiye Öztürk Bahşi Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye kimdir? Mülkiye Öztürk Bahşi Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak izleyenleri TV8 ekranlarına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olan zorlu rekabet bugünden itibaren nefes kesecek. Cumaya kadar kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyacak isimler arasında Mülkiye Öztürk Bahşi de yer alıyor ve kendisi hakkında yayınlanan fragman sonrasında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye kimdir?

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Mülkiye Öztürk Bahşi de bulunuyor. Güzel yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye kimdir? Mülkiye Öztürk Bahşi kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak dikkat çeken ve güzelliği ile ilgi odağı haline gelen Mülkiue Öztürk Bahşi evli. İsminin, babasının eski sevgilisinden geldiğini söyleyerek herkesi şaşırttı. Özellikle de Zuhal Topal'ı. Kendisi güzellik uzmanı. Petek Dinçöz Güzellik ile çalışıyor. Rakiplerinden birine 'Size stilistlik yapabilirim' ifadelerini kullanarak adeta meydan okudu. Instagram hesabı @mulkiyeninblogu'dur. Burada kendisine ait mesleki çalışmaları yayınlamaktadır.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.