Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kimdir? Pınar Başoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kimdir? Pınar Başoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız mücadelesine tanıklık edilecek zorlu rekabette Pınar Başoğlu da yerini alacak ve kendi gününde yemeklerini hazırlayıp diğer bölümlerde puan vererek masadaki lezzetleri yorumlayacak. Kendisi hakkında da çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kimdir? Pınar Başoğl

TV8 ekranlarındaki yolculuğuna tüm hızı ile devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Türk ve dünya mutfağından lezzetlerin izleyicilerle buluşacağı renkli haftanın yarışmacıları belli oldu. Buna göre Bahar, Bilge, Muhammet ve Kenan'a karşı puan mücadelesine girecek isim Pınar Başoğlu olarak açıklandı. Genç yarışmacı bu hafta 15 bin lirayı kazanmak ve evine zaferle dönmek istiyor. Programı izleyenler de kendisi ile ilgili internette çok sayıda sorgulamada bulunuyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar kimdir? Pınar Başoğlu kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olarak programda birinciliği kazanmak için yarışacak olan Pınar Başoğlu 31 yaşında. Aslen Adanalı. Evli ve 2 çocuk annesi. Açık öğretim lisesinden mezun olan Başoğlu, 6 aylık butik pastacılık kursu sonrasında sertifika almaya hak kazandı. Yaptığı pastalarla müşterilerine hizmet veriyor. Instagram hesabı @pinarbasogluu'dur.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bilge Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Bahar Demir

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Muhammet Gök

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Kenan Temizkan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Pınar Başoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.