Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Selim Burak Şahin kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Selim Burak Şahin kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen ve her hafta beş gün boyunca izleyicilerin karşısına çıkan yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz yepyeni bölümleriyle televizyondaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat ve iddialı yarışmacıların lezzet savaşına sahne olan zorlu maratonun ilk gününde yarışacak isimler açıklandı ve Selim Burak Şahin de onlardan biri oldu. Haftanın iki erkek yarışmacısından biri olarak ayrıca üç kadın rakibine daha mücadele verecek genç yarışmacı hakkındaki detaylar merak edilerek araştırılıyor

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların elde edecekleri puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Selim Burak da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak kimdir? Selim Burak Şahin Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak kimdir?

Bu haftanın iki erkek yarışmacısından biri olan Selim Burak 26 yaşında. Aslen Sivaslı. Aşçı yardımcılığı yapıyor ve bunun da yarışmada kendisine avantaj sağlayacağını düşünüyor. Sağlık öğrencisi. Evine 15 bin lira ile dönmek isteyen Şahin, kendi günündeki menüsüyle rakipleri ve Zuhal Topal'ı da etkilemek istiyor. Bilmukabele adında yazdığı bir kitabı da mevcut. Instagram hesabı @selim_buraksbs'tır.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.