Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kaç puan aldı? 12 Mayıs Perşembe puanları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kaç puan aldı? 12 Mayıs Perşembe puanları
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir gün daha başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların amansız rekabetiyle televizyonda yerini aldığı programda bugün yarışacak isim de belirlendi. Hafta başından bu yana dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Selin Arslanbaş Hollanda ağırlıklı yemekleri ile rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkarak milyonlara hünerlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kaç puan aldı? 12 Mayıs Perşembe puanları haberim

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'de bu sezon yoluna bomba gibi devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bir günle daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu rekabette üç yarışmacı mutfağa girmiş ve ardından yemekleriyle birlikte puanlarını almıştı. Bugün de final öncesindeki son gün ve Selin kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacak. Yaşadığı Hollanda'nın mutfağından esintiler sunacak güzel yarışmacının menüsü de merak konusu ve kendisinden beklentiler büyük. Sosyal medyadaki takipçi sayısını yükseltmesi için geldiği yönündeki iddiaları reddederek başarılı bir kadın olduğunu, sürekli dışarı odaklı bir hayat yaşadığı için insanların bunu uydurduğunu söyleyip elinin marifetlerine güvendiğini anlatarak birinciliği kazanacağını ifade etti. Kendisinden de beklentiler yüksek. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kaç puan aldı? 12 Mayıs Perşembe puanları haberimizde.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kimdir?

Bugünden itibaren yemekleriyle 15 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadele verecek Selin Esra Arslanbaş 28 yaşında. Influencerlik yapıyor. Finans, moda ve stil, yönetim, dergi yayıncılığı, iç mimarlık, iletişim ve modanın yanısıra podyumun arka ve ön sahneleri ile ilgili eğitimler aldı. Ayrıca sosyal medyada da ürettiği içeriklerle de adından söz ettiriyor. Kendisini herkesin gördüğünden farklı biri olak tanımlamakla birlikte cana yakın, merhametli ve vefalı olarak ifade ediyor. Instagram hesabı @sellz'dir.

selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin Arslanbaş menüsü ve puanları

Rakiplerine karşı vereceği mücadele ile 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Selin hazırlayacağı menü de sabırsızlıkla bekleniyor. Yapacağı yemeklerle birlikte cuma kendisine avantaj sağlamayı hedefleyen genç yarışmacının gün sonunda alacağı puanlar finaldeki kaderini etkileyecek. Rakiplerin beğeni seviyesi çok yüksek ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ


zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

İrem X
Selim Burak X
Derya X
Şevki X
Zuhal Topal X
TOPLAM: XX

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.