Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kimdir? Selin Arslanbaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kimdir? Selin Arslanbaş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
TV8 ekranlarının ilgiyle seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların ekranlardaki yerini alarak hünerlerini sergileyeceği zorlu maratonda yarışacak isimler de belirlendi. Buna göre yayınlanan fragmanın ilk anından itibaren dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Selin Arslanbaş hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olmak isteniyor. Güzel yarışmacı bu haftanın adından en çok söz ettiren isimlerin başında gelmesi bekleniyor

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni haftaya daha merhaba deniyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların elde edecekleri puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Selin Arslanbaş da gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kimdir? Selin Arslanbaş Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sİizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kimdir?

Bugünden itibaren yemekleriyle 15 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadele verecek Selin Esra Arslanbaş 28 yaşında. Influencerlik yapıyor. Finans, moda ve stil, yönetim, dergi yayıncılığı, iç mimarlık, iletişim ve modanın yanısıra podyumun arka ve ön sahneleri ile ilgili eğitimler aldı. Ayrıca sosyal medyada da ürettiği içeriklerle de adından söz ettiriyor. Kendisini herkesin gördüğünden farklı biri olak tanımlamakla birlikte cana yakın, merhametli ve vefalı olarak ifade ediyor. Instagram hesabı @sellz'dir.

selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin daha önce hangi yarışmalara katıldı?

Genç yarışmacıyı fragmanda görenler daha önce aşina oldukları ismi nereden hatırladıklarıyla ilgili araştırmalar gerçekleştiriyor. Selin Arslanbaş kısa süre önce Doya Doya Moda ve bu sezon Turgay Samet Kaynar'ın yanında Yemekteyiz'de boy gösterdi. Ayrıca Kendisi sosyetik güzeller Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin yakın arkadaşı. Hollanda'da yaşayan pek çok önemli Türk isimle de yakın ilişkisi ve dostluğu bulunuyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.