Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki kimdir? Şevki Cingöz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki kimdir? Şevki Cingöz kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta birbirinden renkli yarışmacılarla izleyicilerin karşısına çıkıyor. Beş gün boyunca sürecek rekabete tanıklık edilerek yapılacak lezzet savaşında cumadan bu yana yayınlanan fragmanlarda iki erkek yarışmacının ter döktüğü görüldü. Onlardan biri de Şevki Cingöz oldu ve hem kibarlığı hem de gözlükleri ile Yılmaz Morgül'e benzetilerek dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında da araştırma yapılarak bilgi sahibi olmak iste

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile TV8 ekranlarında izleyenlerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar televizyonda yerini alacak yarışmada performansını sergileyecek yarışmacıların elde edecekleri puanlar kadar haklarındaki bilgiler de merak konusu ve internet üzerinde araştırılıyor. Haftaya damga vurması beklenen isimlerden biri olan Şevki Cingöz de gençliğinin verdiği potansiyeli masasına ve yarışmaya yansıtmak amacında. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki Cingöz kimdir? Şevki Cingöz Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Şevki Cingöz grafik tasarım uzmanı ve eğitimeni. Zeki Müren Güzel Sanatlar Lisesi'nden mezun oldu. Reklam ve sosyal medya yönetimi ile de ilgileniyor. 27 yaşında. Grafik tasarımcılığı yapıyor. Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi'ni tamamladı. Çok titiz ve takıntılı olan yakışıklı yarışmacı, sulu boya ve yağlı boya da yapıyor. Tiyatroyla uğraşıyor. Sivri diliyle rakipler hakkında yaptığı sert yorumlarıyla da çok konuşulacak gibi gözüküyor. Instagram hesabı @sevkicingooz'dür.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.