Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur kimdir? Yağmur Var Andağ aç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur kimdir? Yağmur Var Andağ aç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına bugün merhaba dendi. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelede yer alacak isimler belirlendi. Pazartesiden cumaya kadar yemekleri, puanları ve yorumlarıyla rekabete dahil olacak yarışmacılardan biri de Yağmur oldu. İlk gün rakiplerini ağırlayacak Yağmur hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur Var Andağ kimdir? Ka

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yepyeni bir haftaya daha merhaba deniyor. Birbirinden hamarat beş yarışmacının 15 bin lirayı kazanabilmek adına verdiği mücadeleye katılan isimler de merak konusu oluyor. Yayınlanan fragmanda güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran yarışmacılardan Yağmur hakkında çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgilenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur kimdir? Yağmur Var Andağ kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yarışmacı ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki mesaj alnına yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yağmur Var Andağ kimdir?

Bu haftanın en iddialı yarışmacılarından biri olan Yağmur ilk günde mutfağa girerek yemeklerini hazırlayacak. Rakiplerinin yorumlarına karşı verdiği cevaplarla dikkat çekerken zaman zaman da sinirlendi. Özellikle bir yemeği için 'Fırına koyduktan sonta karşısına geçip yatsa mıydım?' tepkisini gösterdi. 32 yaşında. Ev hanımı. 2 yıllık evli. Evlenmeden önce çağır merkezinde çalışıyordu. Eşi aşçı. Uluslar arası mutfaklarda çalışıyor. Evde yemekleri eşinin yaptığını söyledi.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.