Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Ferhat, İlayda, Aynur, Sedanur ve Furkan kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Ferhat, İlayda, Aynur, Sedanur ve Furkan kimdir?
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu maratona katılacak isimler belirlendi. Buna göre Ferhat, İlayda, Aynur, Sedanur ve Furkan'ı programda yer alacağı görüldü. 15 bin liranın sahibini bulacağı eğlence dolu dakikaları izlemek isteyenler yeni yarışmacıların kim olduklarını öğrenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz ya

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Ferhat, İlayda, Aynur, Sedanur ve Furkan olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs – 27 Mayıs yarışmacıları Ferhat, İlayda, Aynur, Sedanur ve Furkan kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 23 Mayıs – 27 Mayıs yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Ferhat, İlayda, Aynur, Sedanur ve Furkan15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 23 Mayıs – 27 Mayıs 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

Zeynep Billur Uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ferhat kimdir?

Bugünden itibaren beş bölüm boyunca haftanın en iyisi olabilmek adına yarışacak Ferhat Gül yayınlanan fragmanda Fransız lezzetini fırına koyarken görüntülendi. Aslen Sivasl. 28 yaşında. İSMEK'te sanat ve meslek edinme kursunda aşçılık, Türk ve dünya mutfağında hamur teknikleri üzerinde dersler verip eğitmenlik yaptı. Halk eğitim merkezinde çalışıyor. Yaptığı yemekler hakkında teknik bilgiler de verdi. Nişantaşı Üniversitesi Aşçılık, Anadolu Üniversitesi Konaklama İşletmeciliği ve Ata Üniversitesi Radyo Tv Programcılığı bölümlerinde eğitim aldı. Instagram hesabı @herseyyemek't


Zuhal Topal'la Yemekteyiz İlayda kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen İlayda Bingöl evli ve bir çocuk annesi. Programda rakibinin hakkında yemeğı hazırlayış tarzındaki eleştirisi çok dikkat çekti. Instagram hesabı @ilaydabingl'dür. Gezmeyi, eğlenmeyi ve ailesiyle vakit geçirmeyi çok seviyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sedanur kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Sedanur rakibi İlayda'nın performansını eleştirdiği anlarda görüntülendi. Oldukça hummalı bir çalışma sonrasında rakiplerinin karşısına çıkan İlayda'nın yemeğine "Tadım çorbası Zuhal Hanım" diyen deneyimki yarışmacının performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. 

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Furkan kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Furkan, sert çıkışıyla gündeme oturdu. İlayda'ya karşı Aynur Hanım'ı savunan gen. yarışmacı; 'Kadın bir şey anlatıyor ama dinlemiyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. İlayda ise "Furkan Bey o zaman kendisi anlatsın" yanıtını verdi. Instagram hesabı merak konusu.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Aynur kimdir?

Bu hafta adından en çok söz ettiren yarışmacılarından biri olması beklenen Aynur da rakibi İlayda'yı eleştirirken görüldü. Tavuk çorbası olarak eleştirdiği İkayda'nın lezzeti için tepki de gördü. Furkan kendisini korumaya çalıştı ancak güzel yarışmacının hışmına uğradı. Aynur'un Instagram hesabı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.