Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Hande, Damla, Seda, Harun ve Ömer kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Hande, Damla, Seda, Harun ve Ömer kimdir?
Türkiye'nin en çok ilgi gören yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasına merhaba deniyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının amansız rekabetine tanıklık edilecek zorlu maratona katılacak isimler belirlendi. Buna göre Hande, Damla, Seda, Harun ve Ömer'in programda yer alacağı görüldü. 15 bin liranın sahibini bulacağı eğlence dolu dakikaları izlemek isteyenler yeni yarışmacıların kim olduklarını öğrenmek istiyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmac

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Hande, Damla, Seda, Harun ve Ömer olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs – 20 Mayıs yarışmacıları Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 16 Mayıs – 20 Mayıs yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Hande, Damla, Seda, Harun ve Ömer 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 16 Mayıs – 20 Mayıs 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande Gün

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla

zuhal topal'la yemekteyiz seda şişman

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hande kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen Hande, sosyal medyadaki fotorğaflarıyla da bir hayli konuşulacak. Yarışmada ise verdiği cevaplarla herkese çetin bir ceviz olduğunu gösterdi. Helva sorusuna 'Cenazemiz mi var?' diye karşılık verince Damla da şoka uğradı.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Adar Harun kimdir?

İki erkek yarışmacıdan biri olarak mutfaktaki marifetlerini gösterecek olan Adar Harun gençliği ile birlikte 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Mardinli yarışmacının hazırlayacağı menü şimdiden merak konusu ve sabırsızlıkla bekleniyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Damla kimdir?

Popstar'da yarışan Hasret Karaca ile yarışan Damla'nın da Hande gibi sosyal medyada binlerce takipçiye ulaşması bekleniyor. Güzelliği ile dikkat çekmeyi başaran yarışmacı için çok sayıda yorum var ve giderek artacağı düşünülüyor.


 


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir?

Sosyal medyada kadın dünyasına yönelik paylaşımlarda bulunan Seda herne kadar kekini yaksa da performansıyla binlerce kişinin özellikle beklediği bir yarışmacı. Yeteneklerini milyonlara kanıtlamak isteyen Seda Şişman da 15 bin lirayı evine götürmek amacında.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ömer kimdir?

Adar Harun ile birlikte kadınlara karşı mücadele verecek iki erkekten biri olan Ömer'in de yalvaç güllacının nasıl olacağı merak konusu. Yorumlarıyla da haftaya renk katacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.