Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki kimdir?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki kimdir?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9-13 Mayıs yarışmacıları kimdir? sorusu günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. Birbirinden iddialı isimlerin yemek konusunda hünerlerini sergiledikleri zorlu maratonda bugünden itibaren Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki yarışacak. Kendileri hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün başlıyor. Cumaya kadar yaşanacak rekabette her yarışmacı kendisine verilecek sürede mutfağa girecek ve cuma günkü finalde 15 bin lirayı evine götürebilmek adına mücadele verecek. Yetenek kadar hız ve yemek kültürünün de üst düzey olması gereken programda psikolojik etmenler de belirleyici rol üstlenecek. Bu haftanın yarışmacıları Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki olarak açıklandı. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs – 13 Mayıs yarışmacıları Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki kimdir? Detaylar haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 9 Mayıs – 13 Mayıs yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman cumartesi günü yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Selin, İrem, Derya, Selim Burak ve Şevki 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 9 Mayıs – 13 Mayıs 2022 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem Çankaya

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem


selin esra arslanbaş


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz İrem kimdir?

Bu haftanın adından en çok söz ettirecek isimlerinden biri olması beklenen İrem, Şevki'nin İtalya ağırlıklı yemekleri üzerine 'Beni İtalya'ya götür, gondola bindir ama sen geri dönme' yorumunda bulundu. Hafta boyunca yapacağı eleştiriler de merak konusu.

zuhal topal'la yemekteyiz irem


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selin kimdir?

Sosyetik güzel yılın belli döneminde yaşadığı Hollanda'dan esintiler sundu. Giydiği takunyalarla dikkat çekerken kıyafetleriyle de misafir nasıl ağırlanırın örneğini gösterdi. Ancak soğan dilimlerken güneş gözlüğü takması dikkat çekti.

selin arslanbaş


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Derya kimdir?

Catering alanında müşterilerine hizmet veren Derya dünya mutfağından esintiler sundu. Portekiz'in tatlısı, Meksika'nın tacosu ve nefes kesen bir çorba ile menüsünü oluşturmaya çalışacak.



 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Şevki kimdir?

Yılmaz Morgül'ü andırması nedeniyle dikkatleri üzerine toplamayı başaran Şevki, İtalyan yemekleriyle bu hafta 15 bin lirayı kazanmak istiyor. Elinin lezzeti ve dilinin ayarını ne kadar tutturabilirse o kadar başarılı olacak.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Selim Burak kimdir?

"Kendi evinde yılan bile sokmaz, ben size iyi davranacağım" sözleriyle fragmana damga vurdu. Bu sözler eleştiriler karşısında nasıl bir tepki vereceği konusunda soru işaretleri oluşmasını sağladı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Banu Doğan

zuhal topal'la yemekteyiz ayfer

zuhal topal'la yemekteyiz zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

zeynep billur uludağ

gökçe öztekin

gökçe öztekin fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.