Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta başlıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarıyla 15 bin lirayı kazanma mücadelesi verecekleri zorlu haftada yarışacak isimler belli oldu. Buna göre Yusuf Gökkuş da söz konusu listede bulunuyor. Kendi gününde zirveye oynamak isteyen genç yarışmacı hakkında fragman yayınalndığı andan itibaren araştırmalarda bulunuluyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş k

Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın üstlendiği Yemekteyiz'de yeni bir haftaya daha merhaba deniliyor. Beş yarışmacının kendi günlerinde marifetlerini ortaya koyduğu, diğer bölümlerde ise rakiplerini değerlendirip puanlar verdiği zorlu maratonun yeni haftasında da rekabet had safhada olacak. Alışverişe çıkıp mutfakta belirlediği menüyü hazırlayarak 15 bin liranın sahibi olmak isteyen isimler arasında Yusuf Gökkuş da bulunuyor. Genç yarışmacı hakkında fragman yayınlandığı andan itibaren çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf kimdir? Yusuf Gökkuş kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mülkiye Öztürk Bahşi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Filiz Ergül Kılıç

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hilal Bölüm Demirsoy

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Erdem

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olarak yarışmada yer alacak Yusuf Gökkuş Nişantaşı Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü öğrencisi. Mutfakla olan ilişkisi oldukça profesyonel ve kendisini buraya adamış bir isim. Çok farklı sunumlarla rakiplerinin karşısına çıkacağını söyledi ve iddiasını ortaya koydu. Kendisine çok güveniyor ve 15 bin lirayı kazanacağından emin. Haftanın diğer erkek yarışmacısına 'Siz benden büyüksünüz ama öğreneceğiniz' çok şey var diyerek meydan okudu. Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuş Instagram hesabı @yusufgokkus1'dir.


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yusuf Gökkuşs

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.