Zuhal Topal Yemekteyiz Can Özen Kuaförüm Sensin'de ortalığı sallamıştı!

Zuhal Topal Yemekteyiz Can Özen Kuaförüm Sensin'de ortalığı sallamıştı!
TV8'de yer alan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün hafta tamamlanıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat olduğuna inanan beş yarışmacının performansıyla pazartesiden bu yana eğlence ve lezzet savaşına sahne olan programda Can Özen dikkat çekmeyi başardı. Ancak kendisi daha önce de tanınan bir isimdi.

Zuhal Topal'ın sunumuyla TV8'in en çok izlenen yapımlarından biri olmayı sürdüren Yemekteyiz'de yeni hafta bugün sona eriyor. Pazartesi günü Gökhan Miraç Kaçıran ile başlayan amansız rekabet, Şengül Meral, Ayşe Alan ve Yeşim Dönmez ile devam etmişti. Bugün de haftanın en çok konuşulan yarışmacı olarak dikkat çeken Can Özen performansını sergileyecek ve ardından da Zuhal Topal sonuçları açıklayacak. Hafta başından beri hakkında binlerce yorum yazılan Can Özen'in kim olduğu konusundaki bilgiler herkesi ekran başına kilitlemişti. Kendisi daha önce de bir süre izleyicilerin tanıdığı isimler arasındaydı.


Kuaförüm Sensin'de yarıştı

Bu haftanın yarışmacıları arasında yer alan Can Özen kendine has tavrıları ile dikkat çekmişti. İlk gün geldiği sofrada getirdiği kukla olay haline gelmişti. Bunun yanında fazla yemek istemesi de çok konuşulmuştu. Can Özen Kuaförüm Sensin'de kazandığı ekran deneyimi sayesinde televizyonda bu kez daha da deneyimliydi. Yarşma ortağı Ferit ile birlilkte mücadeleye giren Can'ın makyajı meyve tabağına dahi benzetilmiş, ağır eleştiriler almıştı. O zaman da hakkında yine çok sayıda mesaj yazılmıştı.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Can kimdir?

Programın geçen hafta yayınlanan bölümlerinde iki kuaför yarışmış, Faruk Eldem ile Özlem Karakulak birincilik mücadelesi vermişti. Bugünden itibaren ekranlardaki yerini alacak olan programda bu kez de makyaj uzmanı Can Özen var. Kendisi daha önce Kuaförüm Sensin'de yarışmış ve kısa da sürse ekran tecrübesi yaşamıştı. Bu sebeple izleyiciler de hemen kendisini tanıdı. Ferit ile girdiği program sonrasında bu kez Can, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in birincisi olabilmek adına yemeklerini yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.