Zuhal Topal’la Sofrada 15 Ekim Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 15 Ekim Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada, 454. bölümü ile kendi saatinde ekranlara geliyor. Pazartesi günü açıklanan gelin ve kayınvalidelerin ardından yaşanmaya başlayan kıyasıya mücadelede gözler bugün Filiz Çendioğlu ve kayınvalidesi Neşe Çendioğlu'nun final öncesindeki performansına çevrildi. İkili elde edecekleri puanlarla birlikte 15 bin lirayı kazanmak istiyor ancak bazı sorunlar yaşadılar. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 15 Ekim Perşembe yarışmacısı Filiz Çendioğlu'nun puanları nasıl oluştu?

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında heyecan tüm hızı ile sürüyor. Tuğçe Meral ve Ayşe Meral'in ardından bugün hünerlerini sergileyecek olan isim restoran işletmecisi olan Filiz Çendioğlu. Genç yarışmacı kendisinden önce yarışan üç ismi de geride bırakacak puanları elde ederek final gününe iddialı girmek amacında. Yarışmada bu arada elenen iki isim var. Onu da size haberimizde açıklayacağız. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 15 Ekim Perşembe puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında üç gün geride kaldı. İlk gün yarışan Özge Azgan kayınvalidelerden 26 puan almıştı. Salı ise mutfağa giren Aytül Poyraz 21 puanda kalarak elenen ilk yarışmacı olmuştu. Dün de Tuğçe Meral'in günüydü. Güzel gelin en az 27 puan alması gerekirken tam 37 puanla yarışmaya damga vurdu. Bu sebeple de büyük bir avantaj yakaladı. Filiz Hanım'ın bugün 15 puan iddiasını sürdürmesi için en az 38 puan alması gerekiyor. Bu sebeple de yemeklerini iyi yapmak zorunda.


 

Filiz Çendioğlu menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Filiz Çendioğlu, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Filiz Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.


 

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı özge azgan

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı aytül poyraz

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı tuğçe meral

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı filiz çendioğlu

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı mavi topal


Filiz Çendioğlu'nun puanları

Dördüncü gün yarışacak olan Filiz Çendioğlu'nun puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümündeki puanlama da çok kritik bir konumda. Alınacak her puan altın değerinde.. Filiz Hanım'ın alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak yarışmadaki iddiasını devam ettirmek istiyorsa en az 38 ile günü kapatması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.