Zuhal Topal’la Sofrada 16 Ekim Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 16 Ekim Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
Türkiye'nin en çok izlenen gelin ve kayınvalide yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde heyecan dorukta. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde artık haftanın kaderi belirleniyor. 15 bin liranın sahibi olmak isteyen Mavi Topal ve kayınvalidesi Hanife Topal önemli bir performans sergileyerek birinciliği elde etmeyi hedefliyor. Mavi Hanım'ın menüsü ve puanları da merak konusu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 16 Ekim Cuma yarışmacısı Mavi Topal'ın puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında heyecan tüm hızı ile sürüyor. Filiz Çendioğlu ve kayınvalidesi Neşe Çendioğlu'nun ardından bugün hünerlerini sergileyecek olan isim sürekli gülen kaynana Hanife Hanım'ın gelini Mavi Topal. Genç yarışmacı kendisinden önce yarışan dört ismi de geride bırakacak puanları elde ederek final gününe iddialı girmek amacında. Yarışmada bu arada birincilik iddiasını kaybeden üç isim var. Onu da size haberimizde açıklayacağız. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 16 Ekim Cuma puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında üç gün geride kaldı. İlk gün yarışan Özge Azgan kayınvalidelerden 26 puan almıştı. Salı ise mutfağa giren Aytül Poyraz 21 puanda kalarak elenen ilk yarışmacı olmuştu. Dün de Tuğçe Meral'in günüydü. Güzel gelin en az 27 puan alması gerekirken tam 37 puanla yarışmaya damga vurdu. Bu sebeple de büyük bir avantaj yakaladı. Filiz Çendioğlu da yalnızca 19 puan alarak şimdilik son sırada. Mavi Hanım 15 bin lira iddiasını sürdürmesi için en az 38 puan alması gerekiyor. Bu sebeple de yemeklerini iyi yapmak zorunda.


 

Mavi Topal menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Mavi Topal, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Mavi Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.


 

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı özge azgan

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı aytül poyraz

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı tuğçe meral

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı filiz çendioğlu

zuhal topal'la sofrada 12 ekim - 16 ekim yarışmacısı mavi topal


Mavi Topal'ın puanları

Son gün yarışacak olan Mavi Topal'ın puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın beşinci bölümündeki puanlama da çok kritik bir konumda. Alınacak her puan altın değerinde.. Mavi Hanım'ın alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak yarışmadaki iddiasını devam ettirmek istiyorsa en az 38 ile günü kapatması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.