Zuhal Topal’la Sofrada 2 Ekim Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 2 Ekim Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV'nin sevilen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'da haftanın son bölümü başlıyor. Dört gün boyunca hünerlerini sergileyen gelinlerin ardından gözler bugün Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar'a geldi. Kendisine verilen süerede bugün en az 32 puan almak zorunda. Peki Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar'ın menüsünde hangi yemekler vardı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? 2 Ekim Cuma puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en lezzetli, en çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Haftaya Arzugül Kara Koçyiğit başlamış, salı günü Çiğdem Tat hünerlerini ortaya koymuş, hafta ortasında İpek Kahraman bomba gibi bir girişle programa damga vurmuş ve dün de Semra Daşgın kayınvalidelerin karşısına çıkmıştı. Bugün ise son yarışmacı olarak Aslıhan Hanım'ın puanları verilecek. Ardından da final heyecanına geçilecek. Son günde 15 bin lira hedefi olan genç gelinin perofrmansı da merakla bekleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 2 Ekim Cuma Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada 2 Ekim Cuma 445. bölüm fragmanı

Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar ve kayınvalidesi Hatice Kayalar'ın yarışacağı Zuhal Topal'la Sofrada 2 Ekim 445. bölüm fragmanı yayınlandı. Dananın kuyruğu bugün kopuyor. Alınan puanların ardından final heyecanı yaşanacak. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'in öncesinde ekranlara gelecek olan yarışmada herkes birinciliği hedefliyor. Ne. Zuhal Topal'la Sofrada 16:00'da FOX TV'de.

Zuhal Topal'la Sofrada aslıhan çerkezoğlu kayalar

Zuhal Topal'la Sofrada semra taşkın

Zuhal Topal'la Sofrada arzugül kara koçyiğit

Zuhal Topal'la Sofrada çiğdem tat

Zuhal Topal'la Sofrada ipek kahraman

Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar kimdir?

Bugün yarışacak yarışmacıyı da sizlere tantımak istiyoruz. 38 yaşındaki gelin 4 çocuk annesi. Özgün yemekler yapmayı çok seviyor. Yemeklerinin tarifini internette dahi bulana aşk olsun!


 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Son puan durumu ise şu şekilde;


Arzugül Kara Koçyiğit: 28 puan
Çiğdem Tat: 23 puan (elendi)
İpek Kahraman: 24 (elendi)
Semra Daşgın: 31 puan
Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar: Yarışmadı


 

Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar hangi yemekleri yaptı?

Haftanın son yarışmacısı olan Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar'ın bugün yaptığı yemekler özellikle yarışmacıların yanısıra ev hanımlarını da yakından ilgilendiriyor. Evlerinde oluşrurmak istedikleri menüler üzerinde çalışan kadınların rehber olarak belirlediği yarışma ilgiyle takip ediliyor. Birincilik mücadelesi verecek olan Aslıhan Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.

Terbiyeli Havuç Çorbası
Worchestershire Soslu Karides Kokteyli
Şeftalili Kabak Izgara
Tahinli Patlıcan Ezme
Kuzu Gerdan
Fıstıklı Baharatlı Pilav
Karamelize Soğan
Armutlu Bebek Ispanak Salatası
Kızarmış dondurma
Meyveli Jole
 


Aslıhan Çerkezoğlu Kayalar kaç puan aldı?

Cuma günü beş gelin ve kayınvalidenin açıklanacak olan puanlarla birlikte alacağı sıralamanın en üstüne yerleşmek isteyen Aslıhan Hanım tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarışmaya hazır. Hem kyınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemek için mutfağa girip kollarını sıyıracak olan genç yarışmacının alacağı her puan da merakla bekleniyor. Final öncesindeki son bölümde kaynanaların kendisi için belirlediği puanlar da haberimizde yer alacak. Yine Zuhal Topal'ın kaç puan verdiğini de haberimizde görebilirsiniz.


 

Filiz Koçyiğit  5
Elif Tat  8
Suzan Kahraman  3
Fatma Taşkın  7
Zuhal Topal    9
TOPLAM:   32

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.