Zuhal Topal'la Sofrada 2 Haziran Salı Ebru Çiftçi Usta kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 2 Haziran Salı Ebru Çiftçi Usta kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
Koronavirüs sürecinde devam eden yayın hayatında izleyicileri eğlendirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki ikinci güne geldik. Dün başlayan maratonda Serpil Ateşoğulları hünerlerini sergilemiş ve birincilik için iddiasını ortaya koymuştu. Bugün ise sıra ikinci yarışmacıya geldi. Yani Ebru Hanım'a. Menüsündeki yemekleri ve konuklarını ağırlamasıyla kayınvalidelerden tam not almak istiyor.

Birbirinden iddialı gelinleri ve kayınvalideleriyle her geçen gün daha da ilginç isimleri ağırlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası dün başladı. Serpil Ateşoğullarının hünerlerini sergilediği günde aldığı puanlar sonrasında gözler bugüne çevrildi. Cuma günü 15 bin lirayı alabilmek adına mutfağa girecek isim Ebru Çiftçi Uysal oldu. Genç yarışmacıa kendisine verilen sürede belirlediği yemeklerle birlikte menüsünü oluşturarak kayınvalidelerin ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Hedefi cuma gününde birinciliği elde etmek olan Ebru Hanım'ın performansı merakla bekleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 2 Haziran Salı Ebru Çiftçi Usta kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 2 Haziran Salı 412. bölüm fragmanı

Ebru Çiftçi Usta ve kayınvalidesi Ayfer Usta'nın yarışacağı Zuhal Topal'la Sofrada 2 Haziran Salı 412. bölüm fragmanı yayınlandı. Kayınvalidelerin verdiği puanlar üzerinden yapılan değerlendirmede Ayfer Hanım'ın verdiği puan tartışma konusu oldu. Ebru Hanım'ın sofrasına gelen eleştiriler herkesi şoke etti. Diğer yandan da kendisinin Gülsüm Sedef Yolcu ile yaşadığı tartışma güne damga vuracak.'Hakkımı helal etmiyorum' tepkisini gösteren genç yarışmacının puanları da merak konusu.
 

Serpil Hanım'ın tabağı lekeli geldi!

Dün başlayan yeni haftanın ilk yarışmacısı olan Serpil Hanım'ın sofraya getirdiği tabağın lekeli görülmesi tartışmaları da alevlendirdi. Zuhal Topal'ın tabağında da gördüğü salça diğer kayınvalideler tarafından da fark edildi. Serviste aksamalar olduğu yönündeki eleştiriler de dikkat çekti. Ayrıca içecek servisi de tepki konusu oldu. 

ebru çiftçi uysal


 

Ebru Çiftçı Usta kimdir?

Bugün yarışacak yarışmacıyı da sizlere tantımak istiyoruz. Ebru Hanım 31 yaşında. 4 yıllık evli ve 1 çocuğu var. Kendisi Kilisli. Tatlı dili olduğunu ifade etti ve tariflerinin de çok konuşulduğunu anlattı. 15 bin lira için de çok iddialı ve kayınvalidesine de güveniyor.

 

Zuhal Topal'la Sofrada güncel puan durumu

Ev hanımlarının keyifle takip ettiği ve izlediği yarışmada dün yarışan Serpil Ateşoğulları haftanın ilk puanşarını aldı. 15 bin lirayı hedefleyen beş iddialı gelin arasında yarışan genç yarışmacı kendi gününü 26 puanla tamamladı. Yarışmaya baktığımızda bu seviyede puan çok da yüksek derecede değil. Ebru Çiftçi Uysal eğer iyi bir menü ve sofra düzeni oturtabilirse rakibesini geçebilir. Elbet işi bununla da bitmiyor. Diğer üç rakibesini de geride bırakması gerekiyor.

Serpil Ateşoğulları: 26 (elendi)
Ebru Çiftçi Uysal: 30
Yasemin Garip: Yarışmadı
Burcu Topluoğlu: Yarışmadı
Tuğba Yerlikayaoğlu: Yarışmadı










 

Ebru Çiftçı Usta hangi yemekleri yaptı?

Haftanın ikinci yarışmacısı olan Ebru Çiftçi Usta'nın bugün yaptığı yemekler özellikle yarışmacıların yanısıra ev hanımlarını da yakından ilgilendiriyor. Evlerinde oluşrurmak istedikleri menüler üzerinde çalışan kadınların rehber olarak belirlediği yarışma ilgiyle takip ediliyor. Birincilik mücadelesi verecek olan Ebru Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.

ebru çiftçi usta

 

Ebru Çiftçı Usta kaç puan aldı?

Cuma günü beş gelin ve kayınvalidenin açıklanacak olan puanlarla birlikte alacağı sıralamanın en üstüne yerleşmek isteyen Ebru Hanım tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarışmaya hazır. Hem kyınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemek için mutfağa girip kollarını sıyıracak olan genç yarışmacının alacağı her puan da merakla bekleniyor. Gün sonunda kaynanaların kendisi için belirlediği puanlar da haberimizde yer alacak. Yine Zuhal Topal'ın kaç puan verdiğini de haberimizde görebilirsiniz.

 

Özden Hanım: 7
Şenay Hanım: 6
Sedef Hanım: 3
Hatice Hanım: 6
Zuhal Topal: 8
Toplam: 28

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.