Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Elif Katırcı]

Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi? [Elif Katırcı]
Her haftası dopdolu bir heyecan tufanına sahne olan ve mücadelesiyle de izleyenleri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Pazartesi günü Çiğdem Özkan ile başlayan bu zorlu maratonda son sözü söyleyecek yarışmacı Elif Katırcı oldu. Kayınvalidesi Necmiye Katırcı ile birlikte en yüksek puanı almanın hesaplarını yapan deneyimli gelinin performansı şimdiden merakla bekleniyor. Ancak bunun için işi hiç de kolay değil. Çünkü rakibelerinin kaynanaları adeta pusuda. Zuhal T

Zuhal Topal'la Sofrada Elif Katırcı menüsü ve puanları ile birlikte bir haftanın son yarışmacısı oluyor. Tecrübeli gelin kendisine verilen sürede en iyi işi çıkarmak ve 15 bin lira ile evine dönmek amacında. Ancak yayınlanan fragmanda kayınvalidelerin boş bir eve geldiklerini görmeleri herkesi şaşırttı. Sofrasını hazırlayamayan gelinin nasıl bir performans sergileyeceği ve yemeğinin lezzeti merak konusu haline geldi. Final günü ekstra bir gerilimin daha yaşandığı programda bunu avantaja çevirmek isteyen Elif Hanım'ın yemekleri ve alacağı puanlar hem kendisinin hem de yarışmaının kaderini belirleyecek. Pazartesi Çiğdem Özkan, Salı Eda Uzun, çarşamba Ezgi Zeynep Deniz ve dün de Kübra Övgün yarışmıştı. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 20 Kasım Perşembe yarışmacısı Elif Katırcı kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar..


 

Elif Katırcı menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Elif Katırcı belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Elif Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.


 

Zuhal topal'la sofrada çiğdem

Zuhal topal'la sofrada Elif Katırcı

Zuhal topal'la sofrada Elif Katırcı

Zuhal topal'la sofrada Elif Katırcı

Zuhal topal'la sofrada elif katırcı


 

Elif Katırcı'nın puanları

Son gün yarışacak olan Elif Katırcı'ın puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın beşinci bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.