Zuhal Topal’la Sofrada 30 Eylül Çarşamba puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 30 Eylül Çarşamba puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
Zuhal Topal'la Sofrada 30 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan 443. bölümünde yarışacak isim açıklandı. Buna göre İpek Dobromir Ivanova Kahraman ve kayınvalidesi Suzan Kahraman rakibelerini ağırlayacak ve onlardan yüksek puanlar almaya çalışacak. Menüsü, masası ve kayınvalideleri ağırlaması ile ciddi bir sınav verecek genç gelinin performansı merak konusu. Diğer yandan Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada İpek Dobromir Ivanova Kahraman'ın aldığı puanlar ve menüsünde yer alan yemekler h

FOX TV ekranlarında gelin ve kayınvalidelerin lezzet yarışı sürüyor. Pazartesi günü başlayan haftada Arzugül Kara Koçyiğit yarışmıştı. İkinci gün ise Çiğdem Tat hünerlerini sergilemişti. Bugün ise göçmen gelin İpek Hanım, kayınvaalidesi ile Suzan Hanım ile birlikte mutfağa girerek rakibelerini memnun edecek yemekleri yapıp yüksek puan almak için savaşacak. Hafta ortasında alacakları puanlarla birlikte 15 bin lirayı hedefleyen ikilinin performansı merak konusu. Menüsü, masası ve kayınvalideleri ağırlaması ile ciddi bir sınav verecek genç  gelinin performansı merak konusu. Diğer yandan Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? Zuhal Topal’la Sofrada İpek Dobromir Ivanova Kahraman'ın aldığı puanlar ve menüsünde yer alan yemekler haberimizde.


 

İpek Kahraman menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan İpek Kahraman, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. İpek Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.


 

İpek Kahraman'ın puanları

Üçüncü gün yarışacak olan İpek Kahraman'ıın puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın üçüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. İlk gün yarışan Arzugül Hanım 28, dün ise Çiğdem Hanım 23 puan almıştı. İpek Hanım'ın en az 28 yada 29 puan alması gerekiyor. Aksi takdirde kendisi bugün elenecek.
 

Zuhal Topal'la Sofrada aslıhan çerkezoğlu kayalar

Zuhal Topal'la Sofrada semra taşkın

Zuhal Topal'la Sofrada arzugül kara koçyiğit

Zuhal Topal'la Sofrada çiğdem tat

Zuhal Topal'la Sofrada ipek kahraman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.