Zuhal Topal’la Sofrada 7 Ekim Çarşamba puanları Meryem Kepçeoğlu! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 7 Ekim Çarşamba puanları Meryem Kepçeoğlu! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile gelin ve kayınvalidelerin kıyasıya yarışına sahne olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni gününde de heyecan sürüyor. Birbirinden iddialı takımların yarıştığı yarışmada bugün Meryem Kepçeoğlu mutfakta, kayınvalidesi Melek Kepçeoğlu ise rakibeleri karşısında gelini için mücadele verecek. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 7 Ekim Çarşamba yarışmacısı Meryem Kepçeoğlu'nun puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 7 Ekim Çarşamba yarışmacısı Meryem Kepçeoğlu oldu. Hafta başında Gaye Özdemir'in yarıştığı programda dün de Elif Bilgili hünerlerini sergilemişti. Gergin bir ortamda yapılan puanlamaların ardından gözler bugüne çevrildi. Yemekleri, sunumu ve masası ile kayınvalidelerden yüksek puan almak isteyen Meryem Kepçeoğlu'nun performansı merakla bekleniyor. Evli ve çocuk sahibi olan deneyimli yarışmacı mutfaktaki bilgi ve birikimini yarışmaya da yansıtarak 15 bin lirayı alıp evine dönmek istiyor. Özellikle dünün ardından bugün büyük heyecanla izlenmek isteniyor. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 7 Ekim Çarşamba yarışmacısı Meryem Kepçeoğlu'nun puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Meryem Kepçeoğlu menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Meryem Kepçeoğlu, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Meryem Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

 

  • Zencefilli Zerdeçallı Mercimek Çorbası
  • Mantı
  • Sebze sote
  • Pastırmalı kaşarlı Tavuk sarma
  • Kremalı Ispanak patates Eşliğinde
  • Bezelye salatası
  • Supangle


 


Meryem Kepçeoğlu'nun puanları

Üçüncü gün yarışacak olan Meryem Kepçeoğlu'nun puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın üçüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

Fidan Özdemir  5
Güleser Bilgili  3
Ayten Çayırdere  6
Emine Çakır Üpcin  7
Zuhal Topal    8
TOPLAM   29

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.