Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ekim Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ekim Perşembe puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
FOX TV'de 90. haftasını da sonlandırmak üzere olan Zuhal Topal'la Sofrada'da dördüncü güne gelindi. Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde yarışacak isimler Gülşen Çayırdere ve Ayten Çayırdere oldu. Rakibelerinden alacakları puanlarla 15 bin liralık ödülü kazanmak isteyen gelin ve kaynananın performansı merak konusu. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ekim Perşembe yarışmacısı Gaye Özdemir'in puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Ekim yarışmacısı Gülşen Çayırdere hangi yemekleri yaptı? Gülşen Çayırdere kaç puan aldı? Habere başlamadan önce acı bir haber vermek istiyoruz. Çekimlerden sonra kayınvalide Ayten Çayırdere'nin vefat haberi alındı. Çayırdere ailesine biz de baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Program da Ayten Hanım için yayınlanan taziye mesajları ile başlamıştı. İlk üç gün performansını sergileyen gelinlerin ardından Gülşen Çayırdere ile kaynanası Ayten Çayırdere en çok puanı alabilmek adına mücadele verecek. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada 8 Ekim Perşembe puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç verdi? İşte detaylar...


 

Gülşen Çayırdere menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada'da rakibelerini geride bırakaran 15 bin liranın sahibi olabilmek için yarışacak olan Gülşen Çayırdere, belirleyeceği menü ile yapacağı yemeklerin sonunda kayınvalidelerden puanlarını alacak. Diğer yandan programı izleyen ev kadınları akşam yemeklerine karar verebilmek adına birçok alternatifi de yayınları takip ediyor. Gülşen Hanım'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.

 

  • Ezogelin Çorbası
  • Mantı
  • Pırasa Sarması
  • Köz Patlıcanlı Biber Salatası
  • Tencerede Kuzu Tandır
  • Keşkek
  • Kaşık Salata
  • Kupta Karamelize Şeftalili Damla Sakızlı Tatlı


 


Gülşen Çayırdere'nin puanları

Dördüncü gün yarışacak olan Gülşen Çayırdere'nin puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın dördüncü bölümündeki puanlama da merakla bekleniyor.. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.

Fidan Özdemir  6
Güleser Bilgili  6
Melek Kepçeoğlu  5
Emine Çakır Üpcin  6
Zuhal Topal    7
TOPLAM   30

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.