Zuhal Topal’la Sofrada 9 Ekim Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?

Zuhal Topal’la Sofrada 9 Ekim Cuma puanları! Zuhal Topal bugün kaç verdi?
Bugün tam 90. haftasını tamamlayacak olan Zuhal Topal'la Sofrada'da son gün yarışmacısı Mihayela Üpçin mutfağa girerek hünerlerini gösterecek. Kayınvalidesi Emine Hanım ile birlikt rakibelerini ağırlayacak olan genç gelin, 15 bin lirayı kazanmak için elini çabuk tutmak ve ayarını tutturmak zorunda. Psikolojik bir savaşın içinde de yer alacak Romen gelininin performansı merak konusu. Peki Mihayela Üpçin'in menüsünde hangi yemekler vardı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? 9 Ekim Cuma puanları habe

Türkiye'nin en lezzetli, en çekişmeli ve bir o kadar da eğlenceli yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Haftaya Gaye Özdemir başlamış, salı günü Elif Bilgili hünerlerini ortaya koymuş, hafta ortasında Meryem Kepçeoğlu bomba gibi bir girişle programa damga vurmuş ve dün de Gülşen Çayırdere kayınvalidelerin karşısına çıkmıştı. Bugün ise son yarışmacı olarak Mihayela Hanım'ın puanları verilecek. Ardından da final heyecanına geçilecek. Son günde 15 bin lira hedefi olan genç gelinin perofrmansı da merakla bekleniyor. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 9 Ekim Cuma Mihayela Üpçin kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç verdi? Menüsü ve yemekleri haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Ekim Cuma 450. bölüm fragmanı

Mihayela Üpçin ve kayınvalidesi Emine Çakı Üpçin'in yarışacağı Zuhal Topal'la Sofrada 9 Ekim 450. bölüm fragmanı yayınlandı. Dananın kuyruğu bugün kopuyor. Alınan puanların ardından final heyecanı yaşanacak. Selçuk Tepeli ile FOX Ana Haber'in öncesinde ekranlara gelecek olan yarışmada herkes birinciliği hedefliyor. Ne. Zuhal Topal'la Sofrada 16:00'da FOX TV'de.

zuhal topal'la sofrada gaye özdemir

zuhal topal'la sofrada elif bilgili

zuhal topal'la sofrada gülşen çayırdere

zuhal topal'la sofrada meryem kepçoğlu

zuhal topal'la sofrada mihayela üpçin

Mihayela Üpçin kimdir?

Bugün yarışacak yarışmacı olan Mihayela Üpçin'i de sizlere tantımak istiyoruz. Romen gelini 32 yaşında. 1 senelik evli. Eskrimle uğraşıyor. Sporu çok seviyor. Kayınvalidesi Emine Hanım aşçı. Sofrada sakin, mutfağa hakim. Gelini ile son gün birincilik hedefliyor.


 

Zuhal Topal'la Sofrada puan durumu

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Son puan durumu ise şu şekilde;


Gaye Özdemir: 25
Elif Bilgili: 20
Meryem Kepçeoğlu: 29
Gülşen Çayırdere: 30
Mihayela Üpçin: Yarışmadı
 

Mihayela Üpçin hangi yemekleri yaptı?

Haftanın son yarışmacısı olan Mihayela Üpçin'ın bugün yaptığı yemekler özellikle yarışmacıların yanısıra ev hanımlarını da yakından ilgilendiriyor. Evlerinde oluşrurmak istedikleri menüler üzerinde çalışan kadınların rehber olarak belirlediği yarışma ilgiyle takip ediliyor. Birincilik mücadelesi verecek olan Mihayela Hanım'ın menüsü ve yemekleri haberimizde yer alacak.

 


Mihayela Üpçin kaç puan aldı?

Cuma günü beş gelin ve kayınvalidenin açıklanacak olan puanlarla birlikte alacağı sıralamanın en üstüne yerleşmek isteyen Aslıhan Hanım tüm hazırlıklarını tamamladı ve yarışmaya hazır. Hem kyınvalideleri hem de Zuhal Topal'ı etkilemek için mutfağa girip kollarını sıyıracak olan genç yarışmacının alacağı her puan da merakla bekleniyor. Final öncesindeki son bölümde kaynanaların kendisi için belirlediği puanlar da haberimizde yer alacak. Yine Zuhal Topal'ın kaç puan verdiğini de haberimizde görebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.