Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Çarşamba yarışmacısı Duygu Vezir Güzel'in menüsü ve puanları

Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Çarşamba yarışmacısı Duygu Vezir Güzel'in menüsü ve puanları
FOX TV'nin haftalardır heyecan fırtınasına sahne olan lezzet yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın üçüncü gününde Duygu Vezir Güzel yarışacak. Genç yarışmacı kendisinden önce yarışacak iki rakibiesini geçmek istiyor. Peki, Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Çarşamba yarışmacısı Duygu Vezir Güzel'in menüsü ve puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen günlük yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada rakipsiz yürüyüşünü sürdürüyor. Bunda en büyük pay elbette katılım sağlayan yarışmacılarda oluyor. Halktan olduğunu ekran başındaki izleyicilere aktarabilen gelin ve kayınvalideler daha çok izlenmek isteniyor. Pazartesi  başlayan yeni haftanın ilk gününde Ayşe Aslandoğdu hünerlerini sergilemişti. Dün ise Gamze Çetinkal, kayınvalidesi ile mutfağa girmişti. Bugün de Duygu Vezir Güzel ve kayınvalidesi rakibelerini ağırlayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada 9 Eylül Çarşamba yarışmacısı Duygu Vezir Güzel'in menüsü ve puanları nasıl oluştu? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...
 


Zuhal Topal'la Sofrada 427. bölüm fragmanı

Duygu Vezir Güzel ve kayınvalidesi Nadide Güzel'in yarışacağı 9 Eylül 2020 Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada 428. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni haftanın üçüncü bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren verilen lezzet savaşında yeni perde açılacak. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor.

 

İlk elenen belli oldu

Pazartesi günü başlayan haftanın ilk elenen ismi belli oldu. Ayşe Aslandoğdu kendisine verilen sürede kayınvalidelerden 27 puan toplayabildi. Dün yarışan Gamze Çetinkal ise 34 puanla zirveye oturdu. Böylelikle ilk sırada yer aldı. Duygu Hanım bugün eğer 34 puan ya da üzerinde alamazsa elenecek. Alırsa da diğer iki yarışmacının performansını bekleyecek.










 


Duygu Vezir Güzel kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Üçüncü gün yarışacak olan Duygu Vezir Güzel'in puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın üçüncü bölümü olmasıyla birlikte bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz. Ancak elenmemesi için en az 34 puan alması gerekiyor. Elbette bu durum bugünlük için geçerli. Yarından sonraki yarışmacılar daha fazla puan toplarsa elenebilir.

 

Zeliha  4
Nurcan  4
Neslihan  4
Zarife  6
Zuhal Topal    5
TOPLAM:   23


 

Duygu Vezir hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek üçüncü isim olan Duygu Güzel Vezir yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Duygu Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

 

  • Köz domates Çorbası
  • Yaprak Sarma
  • Kıymalı mantar dolması
  • Peynirli Börek
  • Köz Biber Salatası
  • Mangalda Fajıta
  • Guacamole
  • Salsa Sos ve Ekşi sos
  • Yeşil Salata
  • İbiza Tatlısı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.