Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aslandoğdu ve Zeliha Aslandoğdu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aslandoğdu ve Zeliha Aslandoğdu kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası başladı. Bugünden itibaren kıyasıya bir mücadele ilzleyicilerin karşısında olacak. Haftanın ilk gününde yarışacak isim de belirlendi. Buna göre Ayşe Aslandoğdu ve kayınvalidesi Zeliha Aslandoğdu mutfağa girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aslandoğdu kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunduğu ve eğlenceli anların eksik olmadığı yemek yarışmasında yeni sezon başlıyor! Birbirinden iddialı gelin ve kayınvalidelerin 15 bin liralık ödül için verecekleri mücadelede yeni haftanın yarışmacıları belli oldu. Pazartesi yani 7 Eylül Pazartesi startı verilen yeni haftanın ilk yarışmacısı Ayşe Aslandoğdu olarak açıklandı. Kayınvalidesinin talimatları ile belirlediği menüyü en iyi şekilde rakibelerinin kaynanalarının önüne çıkaracak olan genç gelin hakkındaki bilgiler de merak konusu haline geldi. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aslandoğdu ve kayınvalidesi Zeliha Aslandoğdu kimdir?  Detaylar haberimizde.

 

Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aslandoğdu kimdir?

Yeni haftanın ilk yarışmacısı olan Ayşe Aslandoğdu aslen Rizeli. Bu sebeple yarışmaya kemençeli bir giriş yaptı. Yayınlanan fragmanda kayınvalidelere gösterdiği dobra tavırlar ön plandaydı. Hatta bir sözü sonrası Zuhal Topal yüzünü kapatmak zorunda kaldı. 27 yaşında. 4 yıllık evli. Özgüveni tam, kararlı. Tutarsa damarı, yıkar sofraları.

 


Zuhal Topal'la Sofrada Zeliha Aslandoğdu kimdir?

Gelini ile yarışmaya katılan Zeliha Hanım ise Ankaralı. Ona çok güveniyor ve 15 bin lirayı alacaklarına inanıyor. Kutlamayı horon ile yapmak istiyor.










 


Zuhal Topal'la Sofrada Ayşe Aslandoğdu Instagram hesabı

Bugünün yarışmacısı olan Ayşe Hanım Instagram hesabına sahiptir. 400'den fazla takipçisi bulunmaktadır ve profilini aktif olarak kullanmaktadır. Kendisini @eksiayse53 adresinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.