Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Yavuz Arslan ve Ayten Yavuz Arslan kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Yavuz Arslan ve Ayten Yavuz Arslan kimdir?
Yeni sezonda yoluna bomba gibi ilerleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın 434. bölümünde yarışacak gelin ve kayınvalide açıklandı. Buna göre Begüm Yavuz Arslan ve Ayten Yavuz Arslan rakibeleri karşısında mücadele edecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Yavuz Arslan ve Ayten Yavuz Arslan kimdir? Detaylar haberimizde.

FOX TV'nin sevilen yarışmasında bugün de yine gelin ve kayınvalidelerin rekabeti devam ediyor. Dün yarışan Fergane Mehdiyeva'nın ardından gözler bugüne çevrildi ve hünerlerini sergileyecek isimler Begüm Yavuz Arslan ve kayınvalidesi Ayten Yavuz Arslan oldu. Kendileri hakkındaki araştırmalar da başladı. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Begüm Yavuz Arslan ve Ayten Yavuz Arslan kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Begüm Yavuz Arslan kimdir?

Hünerlerini sergileyecek olan Begüm Hanım 27 yaşında. 1 çocuj sahibi. Parıltılı ve kokoş tarzı ile gelinler arasında parıl parıl parladı. Üsküp göçmeni gelin adını Türkiye'ye kanıtlamak amacında.

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

Ayten Yavuz Arslan kimdir?

Lakabını avukat olarak tanımlayan Ayten Hanım ise sağ gösterip sol vururum diyor. Gelini ile birlikte yemek eğitimi alıp yarışmaya katıldı.

Zuhal Topal'la Sofrada Ayten Yavuz Arslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.