Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 16 Kasım - 20 Kasım

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 16 Kasım - 20 Kasım
FOX TV'nin gözde yarışması ve reyting kozu Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir hafta sonu daha geldi. Cuma günü 96. haftasına nokta konulacak olan bölümde Elif Katırcı mutfağa girecek ve 2.5 saatlik süre sonunda alacağı puanlarla yarıştaki yerini belirleyecek. Ardından da Zuhal Topal haftanın birincisini açıklayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta kim birinci oldu? sorusu günün en çok araştırılan gündem konularından biri oldu. Google başta olmak üzere birçok arama motoru ve sosyal medya platformunda televizyon kategorisinin zirve isimlerinden biri haline gelen yarışmada bugün gözler son güne çevrildi. Yani final gününe. Bugün performansıyla haftaya nokta koyacak isim ise Elif Katırcı. Bugün son gün ve artık yarışacak yarışmacıdan sonra durum netleşecek. Bilindiği üzere artık Zuhal Topal puanalrını son gün açıklıyor ve bu insanları daha da sabırsızlandırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim birinci oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 16 Kasım - 20 Kasım puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

16 Kasım - 20 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Çiğdem Özkan 16 Kasım Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Eda Uzun mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Ezgi Zeynep Deniz hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Kübra Ötgün puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Elif Katırcı oldu.


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında dört gün geride kaldı. İlk gün yarışan Çiğdem Özkan 14 puanla gününü geçirdi. Salı günü mutfağa giren Eda Uzun ise 14 puan alarak sırasını tamamladı. Hafta ortasında Ezgi Zeynep Deniz 14 puan elde etti. Dün de Kübra Ötgün 20 puan alarak ilk sıraya oturdu. Bugün performansını sergileyecek Elif Katırcı'nın alacağı puanlar ve Zuhal Topal'ın açıklayacağı notlarla birlikte haftanın birincisi belirlenecek.


Çiğdem Özkan

Rabia Halezeroğlu  4
Filiz Karaöz  3
Gülnur Ötgün  4
Necmiye Katırcı  3
Zuhal Topal    
TOPLAM: 14

Eda Uzun
 

Şahide Özkan  3
Filiz Karaöz  5
Gülnur Ötgün  5
Necmiye Katırcı  6
Zuhal Topal  
TOPLAM: 19



Ezgi Zeynep Deniz

 

Şahide Özkan  4
Rabia Halezeroğlu  3
Gülnur Ötgün  3
Necmiye Katırcı  4
Zuhal Topal   
TOPLAM: 14


Kübra Ötgün

 

Şahide Özkan  6
Rabia Halezeroğlu  5
Filiz Karaöz  4
Necmiye Katırcı  5
Zuhal Topal   
TOPLAM  


Elif Katırcı


 

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.