Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 2 Kasım - 6 Kasım

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 2 Kasım - 6 Kasım
6 Kasım Cuma Zuhal Topal'la Sofrada kim kazandı? sorusunun cevabı merakla araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Eskişehir etabından sonra İstanbul'a geri dönen yarışmada bugün son performansı sergileyecek gelin Güler Boyacı Bacaksız'ın ardından oluşacak puan tablosu belirlenecek. Üstüne Zuhal Topal'ın vereceği puanlar eklenecek ve birinci ortaya çıkacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 2 Kasım - 6 Kasım puan durumu haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta kim birinci oldu? sorusu günün en çok araştırılan gündem konularından biri oldu. Google başta olmak üzere birçok arama motoru ve sosyal medya platformunda televizyon kategorisinin zirve isimlerinden biri haline gelen yarışmada bugün gözler son güne çevrildi. Yani final gününe. Bugün performansıyla haftaya nokta koyacak isim ise Güler Boyacı Bacaksız. Bugün son gün ve artık yarışacak yarışmacıdan sonra durum netleşecek. Bilindiği üzere artık Zuhal Topal puanalrını son gün açıklıyor ve bu insanları daha da sabırsızlandırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim birinci oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 2 Kasım - 6 Kasımm puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

2 Kasım - 6 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Şehriban Keskin 2 Kasım Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Seda Canpolat Çakmak mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Şaziye Tutkun hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Ece Görür puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Güler Boyacı Bacaksız oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında dört gün geride kaldı. İlk gün yarışan Şehriban Keskin kendi süresini 23 puanla tamamladı. Ardından yarışan Seda Canpolat Çakmak da 23 puan aldı. Hafta ortasında sırası gelen Şaziye Tutkun 12 puanla gününü geçirdi. Dün mutfağa giren Ece Görür de 20 puanla gününü bitirdi. Bugün de Güler Boyacı Bacaksız hünerlerini sergileyecek. Ancak artık Zuhal Topal'ın verdiği puanlar cuma günü açıklanıyor. Bu sebeple herkesin şansı bulunuyor. Sevgi Hanım 15 bin iddiasını sürdürmek istiyorsa yemeklerini iyi yapmak zorunda. Zira 23 ve 20 pun alan yarışmacılar ödül için en ciddi aday konumunda.


 

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI GÜLER BOYACI BACAKSIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ECE GÖREN

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞAZİYE

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SEDA CANPOLAT ÇAKMAK

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞEHRİBAN KESKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.