Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 9 Kasım - 13 Kasım

Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta birinci kim oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 9 Kasım - 13 Kasım
Televizyon ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olarak yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da bugün bir gelin ve kayınvalide 15 bin liranın sahibi olacak. Birbirinden iddialı takımlar arasından mutlu sona ulaşacak ekip şimdiden merak konusu haline geldi ve araştırılıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada'da bu hafta kim birinci oldu? sorusu günün en çok araştırılan gündem konularından biri oldu. Google başta olmak üzere birçok arama motoru ve sosyal medya platformunda televizyon kategorisinin zirve isimlerinden biri haline gelen yarışmada bugün gözler son güne çevrildi. Yani final gününe. Bugün performansıyla haftaya nokta koyacak isim ise Efsane Ağabeyova. Bugün son gün ve artık yarışacak yarışmacıdan sonra durum netleşecek. Bilindiği üzere artık Zuhal Topal puanalrını son gün açıklıyor ve bu insanları daha da sabırsızlandırıyor. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada bu hafta kim birinci oldu? 15 bin lirayı kim kazandı? 9 Kasım - 13 Kasım puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

9 Kasım - 13 Kasım Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacıları kimdi?

Bu haftanın ilk performansına imza atan Ayşe Keskin 9 Kasım Pazartesi günü kayınvalidelerin karşısına çıktı. Salı günü ise haftanın genç gelinlerinden Hacer Dilmaç mutfağa girerek kendisine verilen sürede yemeklerini yaptı. Sıra hafta ortasına geldiğinde bu kez de Sevillay Uykur hünerlerini sergiledi. Final öncesindeki son günde de Berivan Ateş puanlarını aldı. Bugün haftaya nokta koyacak isim ise Efsane Ağabeyova oldu.

Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

FOX TV' nin sevilen yarışmasında dört gün geride kaldı. İlk gün yarışan Ayşe Pişkin 22 puanla gününü geçirdi. Salı günü mutfağa giren Hacer Dilmaç ise 18 puan alarak sırasını tamamladı. Hafta ortasında Sevilay Uykur 17 puan elde etti. Dün de Berivan Ateş 23 puan alarak ilk sıraya oturdu. Bugün performansını sergileyecek Efsane Ağabeyova'nın alacağı puanlar ve Zuhal Topal'ın açıklayacağı notlarla birlikte haftanın birincisi belirlenecek.


Ayşe Pişkin

Döndü Dilmaç  6
Nurhayat Uygur  6
Fatma Ateş  6
Şelale Merdanova  4

Hacer Dilmaç

Aysel Pişkin  4
Nurhayat Uygur 5
Fatma Ateş  4
Şelale Merdanova  5


Sevilay Uykur

Aysel Pişkin  5
Nurhayat Uykur  4
Fatma Ateş  5
Şelale Merdanova  3



 

Berivan Ateş

Aysel Pişkin  6
Döndü Dilmaç  3
Nurhayat Uygur  7
Şelale Merdanova  7


 

Zuhal Topal'la Sofrada kim birinci oldu?

Gelin ve kaynanaların kıyasıya mücadele verdiği yarışmada birinci açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.

Zuhal Topal'la Sofrada Berivan Ateş

Zuhal Topal'la Sofrada Sevilay Uygur

Zuhal Topal'la Sofrada Berivan Ateş

Zuhal Topal'la Sofrada Döndü Dilmaç

Zuhal Topal'la Sofrada Efsane

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.