Zuhal Topal'la Sofrada Ece Görür kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Ece Görür kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin ve televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışmalarından biri olarak izleyenlerin ilgiyle takip ettiği Zuhal Topal'la Sofrada'da dördüncü gün maratonu başlıyor. Birbirinden iddialı gelinlerden bugün Ece Görür marifetlerini sergileyecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Ece Görür kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar..

Zuhal Topal'la Sofrada Ece Görür kimdir? sorusunun cevabı ilgiyle araştırılıyor. Programın bugün yayınlanacak olan 469. bölümünde kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak isim Ece Görür. Kayınvalidesi Canan İşseven ile birlikte mutfağa girecek güzel gelin hakkında internette de pek çok araştırma ve sorgulama gerçekleştiriliyor. Masasını hazırlayamadığı için eleştiri oklarının hedefi haline gelen yarışmacı ile ilgili bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Ece Görür kimdir? Detaylar haberimizde.


 

Ece Görür kimdir?

Bugün yarışmanın dördüncü gününde hünerlerini sergileyecek olan genç gelin 21 yıllık evli. Görünümü ile bunu hiç de belli etmeyen Ece Hanım, bu enerjisini mutfağa da yansıtmak amacında. 2 çocuk sahibi olan güzel yarışmacı zaman zaman zor anlar da geçirecek. Cuma günü tek hedefi 15 bin lirayı kazanmak.


ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI GÜLER BOYACI BACAKSIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ECE GÖREN

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞAZİYE

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SEDA CANPOLAT ÇAKMAK

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞEHRİBAN KESKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.