Zuhal Topal'la Sofrada Elif Bilgili ve kayınvalidesi Güleser Bilgili kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Elif Bilgili ve kayınvalidesi Güleser Bilgili kimdir?
Türkiye'nin en lezzetli ve bir o kadar mücadeleci gelin kayınvalide yemek yarışmas Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü ile karşınızdayız. Birbirinden iddialı takımlar arasındaki rekabette bugün sıra Elif Bilgili ve kayınvalidesi Güleser Bilgili'ye geldi. 6 Ekim Salı günü yarışacak olan yarışmacılar hakkındaki bilgiler de merak konusu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elif Bilgili ve kayınvalidesi Güleser Bilgili kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada 6 Ekim Salı yarışmacısı kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Dual Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın 6 Ekim Salı günü yarışacak olan 447. bölüm yarışmacıları belirlendi. Buna göre dün açıklanan sıralamada yeni günün gelin ve kayınvalidesi Elif Bilgili ve Güleser Bilgili oldu. Kendileri hakkındaki bilgileri araştıran izleyiciler de fikir sahibi olmak ve buna göre yorumlarını yapmak istiyor. Yarışmanın en güzel gelinlerinden Elif Hanım'ın mutfaktaki performansı da bugün ayrıca merak konularından biri. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Elif Bilgili ve kayınvalidesi Güleser Bilgili kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Zuhal Topal'la Sofrada Elif Bilgili kimdir?

Bugün mutfağa girecek ve hünerlerini sergileyecek olan Elif Bilgili 35 yaşında. 10 yıllık evli. Hırslı ve inatçı. Karadenizli olmanın hakkını bu iki özelliği ile veriyor. Mutfakta maharetlerine güveniyor. Sofrada ise kayınvalidelere kök söktürmeye ve cevaplarını vermeye geliyor. 

zuhal topal'la sofrada gaye özdemir

zuhal topal'la sofrada elif bilgili

zuhal topal'la sofrada gülşen çayırdere

zuhal topal'la sofrada meryem kepçoğlu

zuhal topal'la sofrada mihayela üpçin


 

Zuhal Topal'la Sofrada Güleser Bilgili kimdir?

Gelini ile birlikte 15 bin liralık ödülü almaya gelen Güleser Bilgili aslen Erzurumlu. Erzurum fırtınası estirmeye geliyor. Gelinine de çok güveniyor.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.