Zuhal Topal’la Sofrada Ezgi Zeynep Deniz yarışmadan çekilecek mi? Diskalifiye mi olacak?

Zuhal Topal’la Sofrada Ezgi Zeynep Deniz yarışmadan çekilecek mi? Diskalifiye mi olacak?
Türkiye'nin en çok izlenen programlarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni framganı yayınlandı. Buna göre yarışacak isim Ezgi Zeynep Deniz oldu. Ancak yayınlanan görüntülerde yarışmadan çekilme isteği herkesi şoke etti. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada Ezgi Zeynep Deniz yarışmadan çekilecek mi? Diskalifiye mi olacak?

Zuhal Topal'la Sofrada'da kim yarışmadan çekildi ya da diskalifiye oldu? sorusu yarışma gündemine bomba gibi düştü. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalidelerin mücadelesinde flaş bir gelişme yaşandı. Ezgi Zeynep Deniz'in programdan çekilme isteği izleyicileri şaşırttı. Kaynanalardan biri ‘diskalifiye olacaklar’ açıklamasında bulunuyor. Peki, Ezgi Zeynep Deniz Zuhal Topal'la Sofrada'dan çekilecek mi, diskalifiye mi olacak?


 

Ezgi Zeynep Deniz ve kayınvalidesi Deniz Karaöz diskalifiye mi oldu?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın bugün yayınlanan 478. Bölümünde kayınvalidelerden gelen eleştirilere dayanamayan ve ardından da ters cevaplar vererek ağlamaya başlayan genç gelin programdan çekilmek istedi. Zuhal Topal, yarışmacıyı sakinleştirmeye çalışıyor. Ezgi Zeynep Deniz'in yarışmaya devam edip etmeyeceği 478. Bölümün sonunda netleşecek. 


Ezgi Zeynep Deniz kimdir?

Bu haftanın en genç gelini. 19 yaşında ve henüz 6 aylık evli. Samsun Bafralı. Duygusal ama bir o kadar da eğlenceli. Damarına basılırsa çabuk sinirleniyor.

Zuhal topal'la sofrada çiğdem

Zuhal topal'la sofrada eda uzun

Zuhal topal'la sofrada ezgi zeynep deniz

Zuhal topal'la sofrada kübra övgün

Zuhal topal'la sofrada elif katırcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.