Zuhal Topal'la Sofrada Güler Boyacı Bacaksız kimdir? Kaç yaşında ve nereli

Zuhal Topal'la Sofrada Güler Boyacı Bacaksız kimdir? Kaç yaşında ve nereli
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile izleyicileri ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir bölümü daha nefes kesecek. Haftanın final performansına imza atacak olan isim Güler Boyacı Bacaksız oldu. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Güler Boyacı Bacaksız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Zuhal Topal'la Sofrada Güler Boyacı Bacaksız kimdir? sorusunun cevabı ilgiyle araştırılıyor. Programın bugün yayınlanacak olan 470. bölümünde kayınvalideler ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak isim Güler Boyacı Bacaksız. Kayınvalidesi Medine Bacaksız ile birlikte mutfağa girecek güzel gelin hakkında internette de pek çok araştırma ve sorgulama gerçekleştiriliyor. Masasını geç servis getirdiği için eleştiri oklarının hedefi haline gelen yarışmacı ile ilgili bilgiler öğrenilmek isteniyor. Peki, Güler Boyacı Bacaksız kimdir? Detaylar haberimizde.



Güler Boyacı Bacaksız kimdir?

Bugün haftaya nokta koyacak performansa imza atacak olan Güler Boyacı Bacaksız elinden gelenin en iyisi için mutfağa girecek. Kendisi 30 yaşında. 3.5 yıllık evli. Hataylı ve lezzet uzmanı.

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI GÜLER BOYACI BACAKSIZ

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ECE GÖREN

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞAZİYE

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI SEDA CANPOLAT ÇAKMAK

ZUHAL TOPAL'LA SOFRADA YARIŞMACISI ŞEHRİBAN KESKİN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.