Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Çayırdere ve kayınvalidesi Ayten Çayırdere kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Çayırdere ve kayınvalidesi Ayten Çayırdere kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın 8 Ekim Perşembe günü yayınlanacak 449. bölümünde yarışacak gelin ve kayınvalide açıklandı. Buna göre Gülşen Çayırdere ve kayınvalidesi Ayten Çayırdere rakibelerinden tam puan almaya çalışacak. Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Çayırdere ve kayınvalidesi Ayten Çayırdere kimdir? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'la Sofrada 8 Ekim Perşembe yarışmacısı kimdir? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Dual Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Zuhal Topal'la Sofrada'nın 8 Ekim Perşembe günü yarışacak olan 449. bölüm yarışmacıları belirlendi. Buna göre dün açıklanan sıralamada yeni günün gelin ve kayınvalidesi Gülşen Çayırdere ve kayınvalidesi Ayten Çayırdere oldu. Kendileri hakkındaki bilgileri araştıran izleyiciler de fikir sahibi olmak ve buna göre yorumlarını yapmak istiyor. Yarışmanın en güzel gelinlerinden Gülşen Hanım'ın mutfaktaki performansı da bugün ayrıca merak konularından biri. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Çayırdere ve kayınvalidesi Ayten Çayırdere kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Gülşen Çayırdere kimdir?

40 yaşında. 20 senelik evli. Mutfakta coşuyor, masa da susuyor.

gülşen çayırdere


Zuhal Topal'la Sofrada yarışmacısı Ayten Çayırdere kimdir?

Trakyalı. aman duymasın oyun havası. Kendisi çekimlerin ardından geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti. Program ekibi tarafından baş sağlığı dileği mesajı yayınladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.