Zuhal Topal'la Sofrada Kevser Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

Zuhal Topal'la Sofrada Kevser Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli?
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün izleyicilerin karşısına çıkıyor. Pazartesi günü başlayan Eskişehir maratonunda üçüncü kez puan savaşı verilecek. Bu kez rakibelerini ağırlama sırası Kevser Pek'e geldi. Gelini Derya Pek'in haklarını korumak adına mücadele verecek olan kayınvalidenin performansı da belirleyici rol oynayacak. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Kevser Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.

Zuhal Topal'ın sunumu il ekranlara gelen yemek yarışması Eskişehir'deki maraton sürüyor. Hafta başından bu yana devam eden mücadelede bugün üçüncü gelin olan Derya Pek performansını sergileyerek kayınvalideler ve Zuhal Topal'dan tam puan almaya çalışacak. Diğer tarafta ise kaynanası Kevser Hanım da rakibelerine karşı psikolojik bir savaş içine girecek. Peki, Zuhal Topal'la Sofrada Kevser Pek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...


Kevser Pek kimdir?

Bugün puanlama konusunda rakibelerine aman vermeyecek ve takım arkadaşını savunacak olan Kevser Hanım gelini ile çok iyi anlaşıyor. Tek hedefi 15 bin lirayı alabilmek.


zuhal topal'la sofrada sevgi gülşeker tekin

zuhal topal'la sofrada elmas uslu

zuhal topal'la sofrada derya pek

zuhal topal'la sofrada meryem pınar güler

zuhal topal'la sofrada sevgi özççelik calban

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.