Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım Puanları | Yusuf kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım Puanları | Yusuf kaç puan aldı?
TV8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni haftasındaki mücadelesi ile izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Bugün Yusuf yarışacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım Puanları haberimizde.

Dual Yapım imzasını taşıyan bölümleri ile yayın hayatını sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bir günde daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Beş yarışmacının performansını sergilediği performansıyla birincilik için mücadele verdiği program bugün de yine nefes kesecek. Günün yarışmacısı ise Yusuf olarak açıklandı. Kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanarak listenin ilk sırasına adını yazdırmak amacında. Peki, Yusuf kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Kasım Puanları haberimizde yer almaktadır.

Yusuf kaç puan aldı?

Bugün hazırladığı yemeklerle rakiplerinin karşısına çıkacak olan Yusuf, salatasını yapmadan mönüsünü çıkarmak zorunda kaldı. Bu durumdan hiç memnun olmayan genç yarışmacının alacağı puanlar da etkilenecek. Eksik mönü nedeniyle kendisine az puan verilebilir. Yusuf'un alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Siz kimsiniz?

Yemekler yenirken yaşanan tartışmalar sebebiyle gergin anlar ekranlara gelecek. Özellikle Aygül ve Atakan arasındaki söz düellosu dikkat çekti. Atakan; "Siz başkasını eleştirirken susmuyorsunuz. Beni kıyafetimle eleştiremezsiniz dediniz. Siz kimsiniz?" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.