Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart puanları! Emre kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart puanları! Emre kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Bugünün yarışmacısı ise Emre. Peki, Emre kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart puanları haberimizde yer alıyor.

Her hafta milyonları ekran başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir maratonun daha sonuna gelindi. Pazartesi günü başlayan zorlu rekabette sıra bugün Emre'nin. Hafta başından bu yana rakiplerini eleştirip puanlarını veren galerici yarışmacının performansı aynı zamanda sıralamayı da belirleyecek. Kendisinden beklentiler oldukça yüksek ve neler yapacağı konusunda herkes sabırsız. Peki, Emre kaç puan aldı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Mart puanları haberimizde yer alıyor.

Burada benim borum öter

Rakipleri karşısına çıkarak sunucu Zuhal Topal başta olmak üzere herkesi memmun etmek isteyen Emre Ulutaş, Oktay ile yine karşı karşıya geldi. Son olarak ise "Bugün benim günüm. Başka bir deyişle bugün benim borum öter" ifadelerini kullandı. Ardından Bu sözler karşısında Zuhal Topal da şaşırdı.

Zuhal Topal'la Emre kaç puan aldı?

Oktay, Nisanur, Neslihan ve Çiğdem'in önünde marifetlerini ortaya koyup Zuhal Topal'dan da tam puan almayı hesaplayan Emre'nin işi oldukça zor. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yaparak adını zirveye yazdırmak istiyor. Ancak beğeniler ne derece yüksek olacak burası belli değil. Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 1 Mart puanları açıklandıktan sonra haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.