Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Çarşamba Ziya kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Çarşamba Ziya kaç puan aldı?
Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki üçüncü bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin yenisinde bugün gözler Ziya'nın üzerinde olacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anı eğlence, lezzet ve bir o kadar da gerginliğe aday programı izlemek isteyenler de alacağı puanı merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Ziya'nın puanları burada.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki üçüncü bölümü bugün televizyondaki yerini alıyor. Beş gün boyunca sürecek rekabetin yenisinde bugün gözler Ziya'nın üzerinde olacak. Genç yarışmacı kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yaparak birincilik için rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Her anı eğlence, lezzet ve bir o kadar da gerginliğe aday programı izlemek isteyenler de alacağı puanı merak ediyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 1 Şubat Çarşamba Ziya'nın puanları haberimizde.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Ziya kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Ziya, Betül'ün Serkan ile puan anlaşması yapabileceği iddiasında bulundu. Güzel yarışmacı ise "Yiğidi öldür hakkını ver" sözleri ile karşılık verdi. Ayrıca programa kendini göstermeye geldiğini ifade eden Betül'e "Ben de öyle düşünüyorum" diyen Ziya, beklemediği bir cevap aldı. Betül; "Madem buraya kendinizi göstermek istemiyorsunuz, o zaman evinizde yapsaydınız yemeğinizi" dedi.

  • Aslen Uşaklıdır
  • Evli
  • 3 aylık bir kızı var
  • Kızının adı Kumsal
  • İstanbulda yaşıyor
  • 34 yaşında
  • Satış müdürü
  • Lastik firmasında çalışıyor
  • Endüstri Mühendisliği bölümünü okudu

ziya-yemekteyiz


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 31 Ocak 2023 Çarşamba Ziya'nın puanları

Bugün villada aldığı süreyi en iyi şekilde değerlendirerek önce malzemelerini alıp ardından da mutfağa girecek olan tecrübeli yarışmacı hazırlayacağı yemeklerle birlikte kendisini zirveye taşıyacağı performansa imza atmak istiyor. Kendisinin alacağı puanlar haberimize eklenecektir.

Betül:
Meral:
Fatma:
Serkan:
Zuhal Topal:
Toplam:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.